Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler ne dicem bu yaptığım program için transfer duyumu falan diye makara yapmışınız zaten ciddiye alan olmamıştır o önemli değil de siz gene de tekrar yapmayın. Diğer GS forumlarında maşallah kendi nöbetlerinden çok burayı takip ediyorlar. Bir sıkıntı oldu mu, aha kavga ediyorlar, aha böyle oldu şöyle oldu diye dedikodu yapıyorlar. Gereksiz yani. Benim sohbet programımı adamlara malzeme yapmayın :D

BN9vlXRCQAAoPuY.png

Farfan la görüsmeler yok ,sene ye de kadro da kalicak !

Alman Sky muhabiri

bunu birkac kere yazdim ama inanan yok kendim izledim sky sport dan aciklamalari

bakın iki gun once dedim bidaha soyluyorum pazartesiden sonra dedim..bayrakları hazırlayın duyumlara imzalara federasyon kararına hazır olun

Beyler ne dicem bu yaptığım program için transfer duyumu falan diye makara yapmışınız zaten ciddiye alan olmamıştır o önemli değil de siz gene de tekrar yapmayın. Diğer GS forumlarında maşallah kendi nöbetlerinden çok burayı takip ediyorlar. Bir sıkıntı oldu mu, aha kavga ediyorlar, aha böyle oldu şöyle oldu diye dedikodu yapıyorlar. Gereksiz yani. Benim sohbet programımı adamlara malzeme yapmayın :D

Yedirmeyiz!!! :cool:

pazartesiden once yok bisey.bu salı da olur carsambada...Ama bu hafta kıyamet kopacak...Kaynak sormayın okadarını bilin..Haftayı bekleyin

beyler konyak sormayın ama transfer döneminde transfer olacak.

[video=youtube;Y42E8BiCniA]https://www.youtube.com/watch?v=Y42E8BiCniA[/video]

Diyorsun yani. :uyy:

İbrahim Seten dedi başkan dönüyor salı günü hafta içinden itibaren transfer hareketlenecek diye. Onu okumuştur.

ben sahsen bu haftada birsey olucagini sanmiyorum.

umarim önlibero ve solbek transferini bitirirler.

genc yeteneklerden okay yokuslu kerim frei ve okan aydin insallah bitirirler.

Sali günü bombalar patliyor yani simdi?

farfan çok dillendirildi amaç başka transferlerin üzerini örtmek olabilir nani :b5:

artik bir kerede transferler kampa yetissin ,neyin pazarligini yapiyorlar anlamis degilim

farfan çok dillendirildi amaç başka transferlerin üzerini örtmek olabilir nani :b5:

bana da öyle geliyor renktaş. başkanın bonservisi elinde 70 tane oyuncu var onlar üzerinde çalışıyoruz dediğini hatırlayın geçen sene için. ne listeler yapılmıştı burada bu gitti bu kaldı heralde bu gelecek dedik hiçbirisi gelmedi :) önceki sene de lauro ortaya atılmıştı muslera bitmesine yakın. hatta albayrak falan açıklama yapmıştı. zeki adam bizim ünal başgan işini bilir :)

melo bu hafta alınmayacaksa alınmasın abi

6 ay form tutmasını bekleyecek bünye kalmadı bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt