Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiye liginde doğru yerlere koşan/duran ve ayağı düzgün olan her forvet gol atar zaten mesela Gekas çünkü defanslar leşşş mesele o değil şimdi Cardozo yerine Pierre-Emerick Aubameyang tarzı veya tam olarak kendisini alırlarsa çünkü bahsi geçen paralarla alabilirler bu daha kötü olur hem peformans olarak daha etkili olur hem maliyet açısından geri dönüşü olur.

Cardozo harbiden kaliteli santrafor. Hem bitiricilik yönü var hem de yırtıcı.

Kuşlar sessiz sessiz nokta transferler yapıyor. Bruno Alveste bence çok yerinde transfer. Yaşından dolayı ağır diyenleri duyuyorum. Ben bu görüşe katılmıyorum. Bruno fenerin defansını toparlar.

Biz şu an için kadroyu nokta transferlerle güçlendiremedik. Geçen senenin üstüne katmalıyız.Sadece Chedju ile olmaz.

Sol bek, Elmander giderse santrafor , ön libero ve orta sahaya kanat futbolcusu şart.

Yönetim yabancı kontenjanını bahane ederek çok ağırdan alıyor.

Ne Farfan ne de Nani Arda Turan gelsin arkadaş Arda Turannn :ayatollah:

Konu ile alakasız ama orjinal pc oyunu alabileceğim güvenli yer neresidir internetten ?

bari Portekiz den Bruma yi alsak ama hayal tabi:o

FM'nin cracki çıkmadı bu sene. Fifa'da var bulursun rahat, FM'yi zorlama ama boşuna oynayacaksan alıcaksın, karne hediyesi ayağına baya düşürmüşlerdi aslında fiyatı.

gittigidiyor'da rus keyleri satan tipler var en ucuz öyle alırsın.

burda herkes dany i satma derdine girmiş inanılır gibi değil. bana türkiye liginde dany den daha iyi bir stoper söyleyin? bu sene şampiyonlar ligindeki maçlarda süper oynadı. lig maçlarında 4/5 maç dışında çok iyiydi. yabancı sınırlaması olmasa defansta chedjou- dany ikilisi müthiş olur.

burda herkes dany i satma derdine girmiş inanılır gibi değil. bana türkiye liginde dany den daha iyi bir stoper söyleyin? bu sene şampiyonlar ligindeki maçlarda süper oynadı. lig maçlarında 4/5 maç dışında çok iyiydi. yabancı sınırlaması olmasa defansta chedjou- dany ikilisi müthiş olur.

Sneijderi bile sattilar buna mi sasiriyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt