Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

parçalı forma sürekli var zaten diğer formalar her yıl aynı olamaz forma satışı açısından farklı formalar gerekli. bence siyah forma beyazdan daha uygun bize.

3. formaya bağlı olarak ben siyah almayı düşünüyorum şuan :)

hm daha uygun ?! drogba.chedjou.dany.eboue. ve birazda melo ... bunlarin üstünde iyi gider bence. isiklari kapatirsak görünmezler bile belki :D

salih para konusnda abartılıyor ama benim hosuma giden bi oyun stili var

yeni gördüm çok vasat geldi hiç çizilen formaya benzemiyor

BN_-YhaCEAETB7v.jpg:large

Bu ne yaa...

Adamın aklına önüne fermuar diktirip eşofman olarak kullanmak geliyo ....:SS:

Bu colaktan k bakmayin ama bi cacik olmaz yigit gokoglan gibi olmadan turkiye icin takasta kullanalim gitsin

halil geleceğine umutu alalım daha iyi

bedavada olsa halile umutu tercih ederim.

Halil in yaşına güvenip, geleceğine yatırım için 3 yıl umudetmeyi beklemektense; 30 yaşındaki semihin sadece futbol kafasına değerini vermek için, peşin peşin 5 yıl sözleşmeyi gözü kapalı kabul ederim..

Fatih hocanın sevdiğı forvet tipi ama neden olmuyor anlamıyorum çalışması lazim 1 şans daha hak ediyor

ya cok dengesiz oynuyor sercan. yetenekleri var ama beynini hic kunlanmiyor maalesef. panik yapior cok kez. bide calismasini sevmiyor gibime geldi. sercan extra idman yapsaydi simdiye kadar cok farkli seviyede olurdu bence. ama klassik Türk oyuncu profili ciziyor bu konuda.

Dirk Kuyt :Bu sezon Fenerbahçe'de toplam 55 maça çıkan Dirk Kuyt, 17 gol atıp 15 de asist yapmış .. :yikes:

vay arkadaş yeni sezon hazırlıkları başlayacak daha messi ermen ve puyol chedjou dışında alınan yok :o

Dirk Kuyt :Bu sezon Fenerbahçe'de toplam 55 maça çıkan Dirk Kuyt, 17 gol atıp 15 de asist yapmış .. :yikes:

Hamit 1 gol 9 asist he sorsan Kuyt'u beğenmezler ama Hamit iyidir. Direkten döndü zaten bende o yüzden öyle diyorum onlar gol olsa süper oynadı zaten tek eksiği goldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt