Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
bizin için cl ön planda
bizin için cl ön planda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamit 1 gol 9 asist he sorsan Kuyt'u beğenmezler ama Hamit iyidir. Direkten döndü zaten bende o yüzden öyle diyorum onlar gol olsa süper oynadı zaten tek eksiği goldü.

salih para konusnda abartılıyor ama benim hosuma giden bi oyun stili var
Salih de; alper, okay, Hakan, frei, SAMED vs gibi taze görünen yarım kilo kıymadan ibarettir.
Bundan kaliteli yemekler çıkararak ve kaliteli bir sunum yapmak ancak usta ahçılarla mümkün olur. Yoksa; her an sırf damak lezzeti için üstüne iki yumurta kırıp, ekmek arasına doldurmaya kalkanlar tarafından heba edilebilirler.:yenieek:
Fatih hocanın sevdiğı forvet tipi ama neden olmuyor anlamıyorum çalışması lazim 1 şans daha hak ediyor
rakibin psikolojik adrenalin kotrolü için forma rengi önemlidir.
Parlak kırmızı, karşısındakini ateşler, mat açık mavi sakinleştirir..
21.06.13
Horst Heldt: "Szalai transferini gerceklestirmek zor."
27.06.13
Szalai Schalke 04'de.
09.05.13
Horst Heldt: "Draxler'in sözlesmesini uzattigimiz iddialari gercegi yansitmiyor."
10.05.13
Draxler'nin sözlesmesi 2018 yilinda dek uzatildi.
20.04.13
Horst Heldt: "Santana ile ilgilenmiyoruz."
28.05.13
Santana Schalke 04'de.
![]()
![]()
![]()
29.06.13
Horst Heldt: "Farfan'i birakmaya niyetimiz yok. Teklif yok. Pazarlik yok. Kendisi ile planliyoruz."
Bu arada Schalke nin şu açıklamalarınada bakmak gerekiyor
Arkadaslar konuyla alakalı değil ama bişey sormak istiyorum. Bu eşofman'ın üstü çift taraflı mı? tam olarak anlayamadım. Bilen var mı?
![]()