Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

salih para konusnda abartılıyor ama benim hosuma giden bi oyun stili var

Salih de; alper, okay, Hakan, frei, SAMED vs gibi taze görünen yarım kilo kıymadan ibarettir.

Bundan kaliteli yemekler çıkararak ve kaliteli bir sunum yapmak ancak usta ahçılarla mümkün olur. Yoksa; her an sırf damak lezzeti için üstüne iki yumurta kırıp, ekmek arasına doldurmaya kalkanlar tarafından heba edilebilirler.:yenieek:

Yönetici modu aktif

Transferde aceleci olmamak lazım. İnce eleyip sık dokuyoruz. Daha önümüzde zaman var. Transfer sezonu Eylül ayında kapanacak neticede. Taraftarlarımız müsterih olsunlar. Maliyet açısından da en uygun ve en faydalı futbolcuları bünyemize kazandırma uğraşı içerisindeyiz. Galatasaray'da transfer bitmez.

Yönetici modu devre dışı

Salih de; alper, okay, Hakan, frei, SAMED vs gibi taze görünen yarım kilo kıymadan ibarettir.

Bundan kaliteli yemekler çıkararak ve kaliteli bir sunum yapmak ancak usta ahçılarla mümkün olur. Yoksa; her an sırf damak lezzeti için üstüne iki yumurta kırıp, ekmek arasına doldurmaya kalkanlar tarafından heba edilebilirler.:yenieek:

Karnım acıktı :sad007:

ince eliyoruzda 5 mayısta şampiyon olduk yaklaşık 2 ay oldu az bir süre değil

Şu anda Melo dışında acil almamız gereken oyuncu yok. Melo'yu alalım diğerleri isterse Ağustos sonu gelsin.

21.06.13

Horst Heldt: "Szalai transferini gerceklestirmek zor."

27.06.13

Szalai Schalke 04'de.

09.05.13

Horst Heldt: "Draxler'in sözlesmesini uzattigimiz iddialari gercegi yansitmiyor."

10.05.13

Draxler'nin sözlesmesi 2018 yilinda dek uzatildi.

20.04.13

Horst Heldt: "Santana ile ilgilenmiyoruz."

28.05.13

Santana Schalke 04'de.

biggrin.png
biggrin.png
biggrin.png

29.06.13

Horst Heldt: "Farfan'i birakmaya niyetimiz yok. Teklif yok. Pazarlik yok. Kendisi ile planliyoruz."

Bu arada Schalke nin şu açıklamalarınada bakmak gerekiyor

Fatih hocanın sevdiğı forvet tipi ama neden olmuyor anlamıyorum çalışması lazim 1 şans daha hak ediyor

Benim tahminim FT. onu tanju çolak umuduyla aldı. maçlarda hep kale önünde tutarak son vuruşlarını kullanmasını istedi, ama o ısrarla topları 18 dışında bekleyip, son vuruşlarını da dışardan yapmak zorunda kalarak hem kendi şansını çok düşürdü, hemde ben kale ağzı oyuncusu değilim mesajı verdi istemeden..

Ynt: Transfer Nöbeti

Herkesi ebue gibi alacagimizi dusunuyoruz. Boyle adamlari anca %1 olsilikla alabiliriz. Herhese sokmez yonetim bunu anlamali.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Farfan 5 sene önce 10m euroydu, adamı 24 yaşında al 29 yaşında kadar faydalan ve 10'a alıp 9'a sat ne güzel dünya!!! 1m euro bonservis maliyetiyle 24-29 yaş arası en verimli çağını kullan :)

Biz 29 yaşındaki adama 9m euro ödeyelim 3 sene sonra ya futbolu bıraksın ya Baros gibi çaptan düşsün en iyi ihtimal alacaklarına karşılık bonservisi eline verilip Araplara gider 9m euro zarar edelim, 29-32 yaş düşüş yılları için...

Farfan 24 yaşında en iyi zamanında 10m ediyorsa 29 yaşında ve sözleşmesinin son senesinde 5m anca eder.

sneijderde 29 yasında kardesim bu oyuncuları öyle 5 milyon euroya filan alamazsın gigs 40 yaşında dahada oynuyor

21.06.13

Horst Heldt: "Szalai transferini gerceklestirmek zor."

27.06.13

Szalai Schalke 04'de.

09.05.13

Horst Heldt: "Draxler'in sözlesmesini uzattigimiz iddialari gercegi yansitmiyor."

10.05.13

Draxler'nin sözlesmesi 2018 yilinda dek uzatildi.

20.04.13

Horst Heldt: "Santana ile ilgilenmiyoruz."

28.05.13

Santana Schalke 04'de.

biggrin.png
biggrin.png
biggrin.png

29.06.13

Horst Heldt: "Farfan'i birakmaya niyetimiz yok. Teklif yok. Pazarlik yok. Kendisi ile planliyoruz."

Bu arada Schalke nin şu açıklamalarınada bakmak gerekiyor

ali dürüstü özledim ben ya :sad007:

:lol:

Arkadaslar konuyla alakalı değil ama bişey sormak istiyorum. Bu eşofman'ın üstü çift taraflı mı? tam olarak anlayamadım. Bilen var mı?

o19092-1.jpg

yiğit gökoğlan nerelerde göreniniz duyanınız varmı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt