Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son zamanların en sıkıcı transfer dönemi heralde eskiden uydurma da olsa isimler havada uçuşurdu, konu çok canlı olurdu vs. ama bu dönem leş :sad007:

Farfan'ın bizim takımın sisteminde nerede oynayacağı,kanatlı sisteme geçersek takımın düzenin nasıl olacağını tartışma konusu.Bütün bunlardan bağımsız olarak Farfan topçunun kralıdır.Burada bazı tuhaf yorumlar görüyorum.5 milyon bile etmez diyenler var :) Yavaşş ol derler orada adama.Bu adamı 8-9'a bile alabiliyorsan bu bir transfer başarısıdır.Adı geçen oyuncu az buz oyuncu değil beyler.Ben bu adamı ilk olarak 2005 yılında PSV-Milan maçında izlemiştim.20 yaşındaydı o zaman daha.Çok etkiliydi.O zamandan beri her sezon belli bir istikrarda oynayan,çok kaliteli,sayılı kanat oyuncularındandır.AB konusu olursa ve teknik heyet-yönetim bazında kanatlı sisteme geçiş için planlar yapılıyorsa tabiki müthiş bir transfer olur.Ama herşey çok karışık,yabancı sınırı böyle devam ederse,kontenjan sorunu nedeniyle kanatlı sistemde sıkıntı yaşarız.Tartışılan konu sadece bu Farfan'ın kalitesine laf eden çarpılır zaten.

ben haftada 2 kez izliyorum en az bunu. hemde canli yerinde :D

farfan iyi oyuncu baya hemde ama bir nani seviyesinde degil bence. ama bir keitadan cok daha iyi ve faydali. burda onu begenmeyenleri bende anlamiyorum nedense. belki popiler degil okadar nani gibi mesela. ondandir.

Dün gece Şeref Aydın radyoya bağlandı dediler.Transferlerle ilgili birşey demedi mi?

arkadaslar adminlerden biri fenerli cikti malesef

burak ahım şahım bir forvet değil kabul ediyoruz hepimiz onun yerine daha iyisini buluruz ab statüsü olursa

Yapma şunu güzel kardeşim geçen sezon 32 gol atmış bir oyuncu için yakışmıyor. Burak'ın mevcut bazı eksiklikleri var kusura bakma ama onlarda olmasa Burak'ı Galatasaray'da oynatamazdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt