Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben haftada 2 kez izliyorum en az bunu. hemde canli yerinde :D

farfan iyi oyuncu baya hemde ama bir nani seviyesinde degil bence. ama bir keitadan cok daha iyi ve faydali. burda onu begenmeyenleri bende anlamiyorum nedense. belki popiler degil okadar nani gibi mesela. ondandir.

nani seviyesinde değilse nani gelsin:)

1017435_500926856650999_777972813_n.jpg

güzel resmi :yenieek:

Forum da son iki senedir zaten geyik muhabbetinden başka birşey yok.

Şu gavat çarli geleceğine Riera ile devam edelim.Çok pis küfür edesim var kendisine de çok ceza yedim,şimdi gerek yok.

riera ile devam edersek de ben bu sefer cok pis küfür ederim :D neyse hayirlisi neyse o olsun yinede. ama küfür ederim anlamam yinede :lol:

Yapma şunu güzel kardeşim geçen sezon 32 gol atmış bir oyuncu için yakışmıyor. Burak'ın mevcut bazı eksiklikleri var kusura bakma ama onlarda olmasa Burak'ı Galatasaray'da oynatamazdın.

ona sözüm yok çok iyi golcü ama önüne top atman lazım tekniği yok mesela huntelaar alınsa al ver sırtı dönük oynama vs imparatorda bunun farkında

nani seviyesinde değilse nani gelsin:)

nani seviyesinde degil farfan ama belki daha cok katki yapar. farfan sanki bizim ligimize daha uygun . daha sert oyuncu. nani daha yumusak. ne yalan söyleyim ligimize göre degerlendirme yapmam gerekiyorsa farfani tercih ederim ben.

ona sözüm yok çok iyi golcü ama önüne top atman lazım tekniği yok mesela huntelaar alınsa al ver sırtı dönük oynama vs imparatorda bunun farkında

Drogba yapıyor bu işleri zaten. Vazgeçin şu Huntelaar falan aşkından biraz takıma emek vermiş adamlara saygı gösterin. Bir karar alınıyor hemen kadro kurup revize ediyorsunu her şeyi çabuk gaza geliyorsunuz.

----------muslera--------

eboue-semih-chedjou-riera

-------melo-selçuk-------

farfan---sneijder-----nani

---------drogba---------

ab gelirse bu kadroyla clde iyi işler yapabiliriz. 2-3 transfer yapacaz dedik 3 yaptık diyelim.

sneijderi çıkarıp burağı alırız taş gibi 4-4-2

sonra drogba emekli olur zaten adam gibi bi golcü alırız hedefimizi 2-3 yıla gerçekleştiririz

Riera bu sene çok iyiydi bence.Şimdi adamın hakkını yemeyim Hocam.

sol bek olarak asla ve asla coku gectim iyi bile degildi. hucuma katkisi oyuna katkisi inkar edecek halimiz yok tabiki. hucuma cikarken cok faydali oldugu kesin bencede ama ben bir sol bek olarak devansif yönüne daha bir öncelikli bakiyorum ki orda bence sinifda kalmisdir. offansif katkisi ferrari desek defansif katkisi murat31 oldu resmen :D

juve 15m tevezi aldi AB statüsü olsaydi sat buraki al tevezi olay bitti,biz bundan bahsediyoruz. yabanci siniri olmasaydi drogbanin yanina tevez gibi kaliteli adamlari istemeyinin aklina sasarim.tevezin aldigi paraya hic laf etmeyin burakta mac basi bonuslarla 3,5milyona yakin aliyor tevezde 5,5 alsin bitti

Şu forum da Burak'ı,Muslera'yı,Sneijder'i satma derdinde olan arkadaşın sadece ilgi çekmek amacı ile söylediklerini düşünüyorum.Bu adamlar gitse eminim yine en çok onlar üzülecektir.İkinci seçenek olarak bu arkadaşlar diğer takım taraftarlarıdır.

Twiiterde kafga var galiba :D

Saffet Ulusoy ‏@saffetulusoy 59m

Babam Haluk Ulusoy ile o kadar fazla gurur duyuyorum ki! Hersey bir yana birine birsey diyecegi zaman kendi söylüyor memurlarina söyletmiyor.

Cok daha agir seyler yazacagim ama önce bir babam cevap versin gerekenleri söylesin. Siz kendiniz kasindiniz uyuyan devi uyandirdiniz..

Drogba yapıyor bu işleri zaten. Vazgeçin şu Huntelaar falan aşkından biraz takıma emek vermiş adamlara saygı gösterin. Bir karar alınıyor hemen kadro kurup revize ediyorsunu her şeyi çabuk gaza geliyorsunuz.

bana bu takımda semih muslera selçuk hariç hepsinin yolu açıktır çok üzülmem burağın yeri doldurulur

nani seviyesinde degil farfan ama belki daha cok katki yapar. farfan sanki bizim ligimize daha uygun . daha sert oyuncu. nani daha yumusak. ne yalan söyleyim ligimize göre degerlendirme yapmam gerekiyorsa farfani tercih ederim ben.

üstad epl de böyle oynayan adam bizim ligimizi paramparca eder.Bu adam epl de king.Bu arada bundesliga da çok sert bir lig değil ve ordan gelen oyuncular bize pek uyum saglayamıyorlar(şhasi görüşüm)

babalarinin hayrinami takima emek veriyolar,3m£ para kazaniyor

Şu forum da Burak'ı,Muslera'yı,Sneijder'i satma derdinde olan arkadaşın sadece ilgi çekmek amacı ile söylediklerini düşünüyorum.Bu adamlar gitse eminim yine en çok onlar üzülecektir.İkinci seçenek olarak bu arkadaşlar diğer takım taraftarlarıdır.

Bence çok fazla şu FM zımbırtısını kurcalıyorlar.

sol bek olarak asla ve asla coku gectim iyi bile degildi. hucuma katkisi oyuna katkisi inkar edecek halimiz yok tabiki. hucuma cikarken cok faydali oldugu kesin bencede ama ben bir sol bek olarak devansif yönüne daha bir öncelikli bakiyorum ki orda bence sinifda kalmisdir. offansif katkisi ferrari desek defansif katkisi murat31 oldu resmen :D

Bazı önemli maçlarda hata yapmıştır kendisi.Ama ligin çoğunda başarılıydı.CL maçlarını söyleme sakın,elit dediğimiz sol bekler dahi o ligte paçavra oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt