Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok iyi dediğimiz sol bek saysan bir elin parmağını geçmez.Marcelo vs.Görüyorsun istediğimiz çarli morono bile bin dereden su getiriyor.Riera bence iyidir.He gider klas bir sol bek alırız o zaman başka.

savunmasi iyi olan bir sol bek gelse benim icin yeterli. hucum gücümüz yeterince iyi. farfan gibi kanat oyunusuda geldigi fakit bekler fazla cikmazsa da olur. arkayi garantiye alsinlar yeterli. riera ya güvenemiyorum ben o bakimdan.

Barış,eğer bizde klas bir sol bek alacaksak ben Riera'nın gitmesine bişey demem.Ama şu 2.sınıf Brezilya'lı alınır da Riera giderse,çok pis kazık yeriz.

carliyii bende istemiyorum ama sol beke rierayı yazmak intihardır zaten ağır bir oyuncu defans anlayışıda yok sadece teknikle olmaz bu işler CL de o kanat delinir yine geçen sezon olduğu gibi leş ligi bir türlü götürür ama CL imkansız

Dünyada sol bek mi kalmadı 2 isim arasında gidip geliyoruz ?

Alın arda inler nani paketini ab falan takmayalım kafamıza:)Yanlarına da eşantiyon olarak kerim okay corchia paketi tamamdır iş

Arda=20M+(3Mx5)= ~35M€

Nani=10M+(3Mx4)= ~22M€

inler=15M +(3.5Mx4)=~29M€

İmza parası, menecer ücretleri, bonuslar, vergiler hariç, toplam oynatma basit maliyeti 86M€x2,5= 215M tl

Düz hesap takaslar falan dahil, eşantiyon olarak kerim okay corchia nın basit maliyeti 25-30M€x2,5= ~62-75 M tl

Bu 6 adamın adamın basit maliyeti toplam yaklaşık düz hesap 280 M tl. Gider.

Bu sene TT arena 55.000 kombine satışından kalan net ~50M$x1.94=97 M tl+Storeler, en iyi ihtimal 100-110 M tl

5 YIL*110= 550 M tl.Gelir

En olumlu şartlar kullanılarak yapılan bir hesapla, kulübün 5 yıllık tribün ve store gelirinin yarısını ;

sadece bu 6 adamın gönlünü edebilmek için temditlemek kararı ne kadar doğru.
SİZE BIRAKIYORUM. :confused:

Emirates airlines a yada Gazprom a selam gönderinde kalan 30 futbolcunun giderleri için bize 150-200M€ luk sponsorluk teklif etsinler. Çünkü; başka türlü bu anlayışla bu döner sermaye çarkı dönmez...
:yenieek:

solbek yabancı olucaksa kolarov'dan başkası kesmez yeni hakan ünsal olur.

savunmasi iyi olan bir sol bek gelse benim icin yeterli. hucum gücümüz yeterince iyi. farfan gibi kanat oyunusuda geldigi fakit bekler fazla cikmazsa da olur. arkayi garantiye alsinlar yeterli. riera ya güvenemiyorum ben o bakimdan.

Sadece müdafa yapacak bekleri ne yapalım? Artık hücuma çıkan bekler önemli takımlar için.

twaytırı olan renkdaşlara duyrulur;@figencivan1 tüpcüden emir alarak Ulusoy başganı kızdırmış.Gerekli cevapları iletir misiniz?

Arda=20M+(3Mx5)= ~35M€

Nani=10M+(3Mx4)= ~22M€

İmza parası, menecer ücretleri, bonuslar, vergiler hariç, toplam oynatma basit maliyeti 86M€x2,5= 215M tl

Düz hesap takaslar falan dahil, eşantiyon olarak kerim okay corchia nın basit maliyeti 25-30M€x2,5= ~62-75 M tl

Bu sene TT arena 55.000 kombine satışından kalan net ~50M$x1.94=97 M tl+Storeler, en iyi ihtimal 100-110 M tl

En olumlu şartlar kullanılarak yapılan bir hesapla, kulübün 5 yıllık tribün ve store gelirinin yarısını ;

Emirates airlines a yada Gazprom a selam gönderinde kalan 30 futbolcunun giderleri için bize 150-200M€ luk sponsorluk teklif etsinler. Çünkü; başka türlü bu anlayışla bu döner sermaye çarkı dönmez...

hahahahahahahhahahaha türk medyası terk arkadaş naniyi 2 sezon sonra 15 20 milyona okutmayacağımızın garantisi ne aldığın her oyuncu sözleşmesindeki bütün parayı 1 yıldamı alıyor ?

Barış,eğer bizde klas bir sol bek alacaksak ben Riera'nın gitmesine bişey demem.Ama şu 2.sınıf Brezilya'lı alınır da Riera giderse,çok pis kazık yeriz.

rieradan kazigi yiyoruz zaten. en pahali sol bek.:D ve sol bek olarak rieradan en kötüsü hakan balta olur zaten. biz onun defans hatalarindan goller yedik.idare etti riera. sol bek degil diye eleştirilmedi. bu sene sol bek degil diye bakmazlar.

Arda=20M+(3Mx5)= ~35M€

Nani=10M+(3Mx4)= ~22M€

ntv spor terk...Bunların getırısı olmuyor değil mi?Sampiyonluk primi Cl ayak bastı parası Tur atlama ücreti.Bu gelen başarılarla artan sponsor desteği .Bu oyuncularla Gs store ürünlerinin satişindaki artış.Stad gelirlerinin artması ....Bunlardan ne haber hacı:)

carliyii bende istemiyorum ama sol beke rierayı yazmak intihardır zaten ağır bir oyuncu defans anlayışıda yok sadece teknikle olmaz bu işler CL de o kanat delinir yine geçen sezon olduğu gibi leş ligi bir türlü götürür ama CL imkansız

Neden intihar olsun? Beyler futbolcular robot değil.Sol bek sadece müdafa yapmaz.Yada sol açık sadece hücum yapmaz.Takım oyunun da yardım önemli.Geçen sene ki duruma gelirsek eğer,Riera'nın önün de genelikle Çolak veya Amrabat oynuyordu.Sonradan Sneijder.(Bi kaç maç.)Çolak'la olan maçlarda,Riera mutlaka hata yapıyordu.Ama Amrabat girince az buçuk rahatlıyordu.Bu biraz da takım yardımlaşması ile alakalı bir durum.Sadece suçu Riera'ya atarak adama haksızlık etmiş olursunuz.

rieradan kazigi yiyoruz zaten. en pahali sol bek.:D ve sol bek olarak rieradan en kötüsü hakan balta olur zaten. biz onun defans hatalarindan goller yedik.idare etti riera. sol bek degil diye eleştirilmedi. bu sene sol bek degil diye bakmazlar.

Şu muhasebeciliği hiç sevmem yada yapmam ama çok para aldığı konusun da hemfikiriz.Hakan Balta geldiği ilk sezon ki gibi olsaydı eminim şimdi sol bek aramazdık.

Arda=20M+(3Mx5)= ~35M€

Nani=10M+(3Mx4)= ~22M€

bukadar hesap yapmaya gerek yok arda gelmiyor, nani'nin bonservisine 8'den fazla verilmez, inler de baya uzak suan. 6+2+2 devam edecegi icin melo %95 gözüküyor suan. 6+0+4 olsa inler'i kesin alirdik. yani tas catlasa 9 nani, 5 melo, 6 chedjou 3 umut toplam 25 bonservis yapar, birde sol bek ekle 30 milyon.

reyis amrabat'i okutmak lazim, hull city gibi keklik bulduk aldigimiz paraya satsak yüzyilin transfer kazigi olur bence

Nani 1 yılda kazandırdığı puanlar sponsorluk forma satışları reklam vb şeylerle maliyetini çıkarır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt