Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
naber
naber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sturridge desen o olurdu belki ama Welbeck ingiliz milli takımın ve Unitedin yıllar boyu forveti olacak kişidir.Su ab kararı çıksın onun potansiyelinde oyuncular getiririz.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Gabriel Silva - Oyuncu profili - transfermarkt.tr
Adımız geçiyormuş nasıl oyuncudur , İtalya Serie A izleyenler ?
10 numara giymiyormuydu bu palmeiras ta ?
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Bir formül bulunur ciddi olduktan sonra. Kayserispor herhangi bir teklifin gelmedigini, görüsme de yapmadiklarini aciklamislar.
Frei bilmiyorum. Öyleyse baslarina calsinlar. 2 Milyon´dan fazla etmez.
Ama kadromuzun hedeflerimiz icin yeterli oldugunu düsünmüyorum ben. Ilk 11´e 3 adam lazimdi, hatta 2-3 de alternatif lazimdi.
Bilgim yok valla reis![]()
Ya beyler bir çılgınlık yapıp Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek alınamaz mı bence bu çocuk bize gelse en az Burak kadar gol atar ve oyuna daha fazla katkı sağlar.
Ya beyler bir çılgınlık yapıp Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek alınamaz mı bence bu çocuk bize gelse en az Burak kadar gol atar ve oyuna daha fazla katkı sağlar.
Bişsin Kontratı bitince alırız
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Beşiktaş'ta ayağına pranga mı vuruyorlar kendisinin?
Beşiktaş'ta Selçuk İnan mı pas atıyor yanında Drogba mı oynuyor ver kaçı Sneijder ile mi yapıyor Beşiktaş en son ne zaman Galatasaray kadar ofansif oyunu benimsemiş vs vs sorular çoğaltılabilir.
Burak Trabzon'da gol kralı olduğunda bu adamlarla mı oynuyordu?
Orda da bütün takımın üzerine oynadığı bir gerçek tek hucüm silahı Burak'tı ver finke ver finke felsefesi ile oynadılar o sezon ben zaten Burak kötüdür iyidir tartışmasında değilim ama Mustafa Pektemek'in daha faydalı olabileceğini iddia ediyorum.
Beşiktaş'ta Selçuk İnan mı pas atıyor yanında Drogba mı oynuyor ver kaçı Sneijder ile mi yapıyor Beşiktaş en son ne zaman Galatasaray kadar ofansif oyunu benimsemiş vs vs sorular çoğaltılabilir.