Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla ab kurali gelsin ozaman rahat transfer yaparuz hatta tr deki yabancilari bile aliriz

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sturridge desen o olurdu belki ama Welbeck ingiliz milli takımın ve Unitedin yıllar boyu forveti olacak kişidir.Su ab kararı çıksın onun potansiyelinde oyuncular getiririz.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

İnşallah diyim ama bence çok zor senelerdir alışmışız +28 yabancılara şimdi 18 yaşında yabancı alıp ondan bir şey olmasını beklemek zor gelir bize.

Bu millet Veysel Sarı'ya niye tav oluyor anlamadım benim görmediğim bir numarası mı var koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler sözü level atladı heralde

Bir formül bulunur ciddi olduktan sonra. Kayserispor herhangi bir teklifin gelmedigini, görüsme de yapmadiklarini aciklamislar.

Frei bilmiyorum. Öyleyse baslarina calsinlar. 2 Milyon´dan fazla etmez.

Ama kadromuzun hedeflerimiz icin yeterli oldugunu düsünmüyorum ben. Ilk 11´e 3 adam lazimdi, hatta 2-3 de alternatif lazimdi.

Hocam şimdi

Muslera,

Eboue,Semih,Chedjou

Hamiti,Selçuk

Sneijder,Burak,Drogba

Bu kadroyu bozmaya gerek varmı? ha melo ve sol bek alırsın tamam ama kanatlı oynamak için tek forvet düş, Erman solda, Amrabat sağda,

şimdi oynamayacak adama para vermeye ne gerek var. Erman ve Amrabatı istemem Nani, Farfan dersin kabul ama yedekte tutmak için Nani ye gerek varmı?

yada 4-3-1-2 de nani oynarmı hamit yerine?

Valla Terime sabır versin çıtayı o kadar yükselttiler ki kimseyi beğenmiyoruz

Ya beyler bir çılgınlık yapıp Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek alınamaz mı bence bu çocuk bize gelse en az Burak kadar gol atar ve oyuna daha fazla katkı sağlar.

Ya beyler bir çılgınlık yapıp Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek alınamaz mı bence bu çocuk bize gelse en az Burak kadar gol atar ve oyuna daha fazla katkı sağlar.

Beşiktaş'ta ayağına pranga mı vuruyorlar kendisinin?

Beşiktaş'ta ayağına pranga mı vuruyorlar kendisinin?

Beşiktaş'ta Selçuk İnan mı pas atıyor yanında Drogba mı oynuyor ver kaçı Sneijder ile mi yapıyor Beşiktaş en son ne zaman Galatasaray kadar ofansif oyunu benimsemiş vs vs sorular çoğaltılabilir.

Re: Transfer Nöbeti

Manchester United candreva ile ilgileniyormus .

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Beşiktaş'ta Selçuk İnan mı pas atıyor yanında Drogba mı oynuyor ver kaçı Sneijder ile mi yapıyor Beşiktaş en son ne zaman Galatasaray kadar ofansif oyunu benimsemiş vs vs sorular çoğaltılabilir.

Burak Trabzon'da gol kralı olduğunda bu adamlarla mı oynuyordu?

uruguay çok kaçırdı, penaltılarda italya alabilir.. tabi muslera 2 tane çıkarmazsa :D

Burak Trabzon'da gol kralı olduğunda bu adamlarla mı oynuyordu?

Orda da bütün takımın üzerine oynadığı bir gerçek tek hucüm silahı Burak'tı ver finke ver finke felsefesi ile oynadılar o sezon ben zaten Burak kötüdür iyidir tartışmasında değilim ama Mustafa Pektemek'in daha faydalı olabileceğini iddia ediyorum.

Orda da bütün takımın üzerine oynadığı bir gerçek tek hucüm silahı Burak'tı ver finke ver finke felsefesi ile oynadılar o sezon ben zaten Burak kötüdür iyidir tartışmasında değilim ama Mustafa Pektemek'in daha faydalı olabileceğini iddia ediyorum.

İddia ettiğin şeyin saçmalığından bahsediyorum ben de, neredeyse Pektemek'in kariyerindeki kadar golü Burak tek sezonda atıyor.

söylediğine göre marifet pektemekte olmazki ozaman

marifet selçuk drogba sneijderde pektemek burağın yarısı kadar anca gol atar.

gol kralı oyuncumuz var nereye satsak diye şaşırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt