Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kesin olmasi icin TFF yi indireceksin ozaman .. Fner nasil yapiyorsa bizde oyle yapmaliyiz .. Adamlar sikeden ceza alacakken .. TFF baskanini indiriyor ..

Fener tek başına kimseyi koltuktan filan indirmedi, kafanızdan uydurmayın.

Tff açıklama yapmasını bekliyorlar, ondan sonra gerekenler yapılacaktır.

bu franco abartılan kadar iyi olsa, porto kaçırırmıydı..tabiki hayır..

Fırat Günayer@firatgunayer53 sn

Son dakika!! Beşiktaş, Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. (Ntvspor)

anlamış değilim adamlar avrupadan men neredeyse düşcekler. biz bekliyoruz onlar transfer yapıyolar

BİZ NEYİ BEKLİYORUZ:mad:

İlk olarak, onların daha takımları oturmuş değil, eksikleri var. bizim ön libero dışında eksik bir yerimiz yok. alacağımız adamlar bize artı katacak adamlar, oynayanlar yerine transfer olmazsa bişey kaybetmeyiz.

İkincisi, aldıkları adam 2--2,5 bonservisi olan yıllık 1m na oynayacak adam. bizim alacağımız adamlar 7-8 m bonservisi olan ve yıllığı 3--3,5 m olan adam.

Ayrıca yabancı sınırı konusu da malum.. Diğer taraftan avrupa'da bizim gibi belli bir takım iskeleti olan takımlar kaç tane transfer yapmış şimdiye kadar, bi bakmak lazım.

Yabancı transferi konusunda,yukarıda belirttiğim konulardan dolayı yönetimin hata yaptığını düşünmüyorum. Sadece Umut'un şimdiye kadar alınmamasını bir yanlış olarak değerlendiriyorum. Umut için üç kuruşun hesabını yapmayacaklardı.

beyler bu arada dinamo kievin bence cok iyi hücum hattı oldu. DİEUMERCİ MBOKANİ

JERAMAİN LENS ---- -- YORMALENKO

BELHANDA

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1372622659886.webp
    uploadfromtaptalk1372622659886.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 127

6+0+4 kontanjan göre Muslera,Chedjou,Eboue,Snijder,Drogba etti 5 ya Ön libero ya Sol bek yabancı olacak gerisi tribün zaten elinde 4 tane para ödediğin adam var

yenisi almaya hakkın yokken hala daha alalım diyenlere ne demek lazım anlamadımki. Daha nasıl anlatılacak. inatla buraya yazmanın mantığı nedir ki?

çok merak ediyorum gerçekten nasıl bir kafa yapısıdır? neyse hiç böyle düşünemedim ne içmek lazım böyle düşünmek için bir yardım lütfen...

6+0+4 kontanjan göre Muslera,Chedjou,Eboue,Snijder,Drogba etti 5 ya Ön libero ya Sol bek yabancı olacak gerisi tribün zaten elinde 4 tane para ödediğin adam var

yenisi almaya hakkın yokken hala daha alalım diyenlere ne demek lazım anlamadımki. Daha nasıl anlatılacak. inatla buraya yazmanın mantığı nedir ki?

çok merak ediyorum gerçekten nasıl bir kafa yapısıdır? neyse hiç böyle düşünemedim ne içmek lazım böyle düşünmek için bir yardım lütfen...

Sakatliklari da dusunursek 6+0+4 dunyada en sacma sistem

Tek basina yapmadiysa bile .. adamlar pis isleri becermesini biliyor ... 6+1 de onlarin oyunu .. TFF yi de birtek onlar indirir ..

Neyse sen fenerin olmayan gücünü fazlasıyla benimsemişsin, ne desem boş.

Bizim kulüp herşeyi prosedürüne göre yapmaya çalışıyor ve zamanı gelince de kimin ne yapıp yapamayacağını hepimiz görecektir.

Kamera karşısında fenerliler resmen ağlarken, sizler hale bu yönetime tepki koyuyorsunuz.

Biraz sabır.

ayran

not:küflenmis eksimis ayran daha cok kafa yapiyor:D

8taş pedro franco mu ne öyle birini almış. hayırsız olsun ama çok genç adam. tanıyan var mı?

Yinede en gec 8 Temmuza kadar takıma 1 adet :D ÖN LİBERO almamız lazım diger transferler sonra olsada olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt