Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elmander'i İsveç 2.ligine falan yollayıp genç,kaliteli bir forvet alınmalı.

Muntari,Halil falan gelirse tam fiyasko olur.Yıllardır en basit transfer dönemindeyiz ama kendi kendimize o kadar sıkıntı yarattık ki akıl karı değil.

Orta sahaya Melo ve ya Gökhan'ı alıp bir tanede sol bek transfer ettik mi zaten kadromuz tam ve eksiksiz oluyor.Bu transferlerden sonrada yerli transferi başlatılır Kerim Frei,Okay Yokuşlu,Umut,Arda,Hakan Çalhanoğlu,Emre Can hangisini kadroya katarsak kardır bizim için.

Bu arada tabi Elmander,Culio,Riera'yı yollamamız lazım.

Transferler FB'nin durumuna göre olacaksa,vizyondan falan bahsedilmesin.FB küme falan düşse,yönetim nasılsa şampiyon oluruz diye takımı satıp,paflarla falan sahaya çıkartacak galiba :)

Re: Transfer Nöbeti

Reis , eğer AB statüsü gelirse , Mikel veya Wanyama ile 4-2-3-1 görünümlü 4-3-3 tarzı bir oyun çok zor olur , Melo ve Selçuk çok daha iyi olur diye düşünüyorum ben sence de öyle değil mi ?

Belki imkansız ancak şu kadro sence bu sezon ne yapar ?

Muslera

Eboue Semih Chedjou Coentrao

Melo Selçuk

Burak Sneijder Nani

Drogba​

4-2-3-1 görünümlü 4-3-3 , Sneijder'i az daha geride , Burak ve Nani'yi de biraz daha ilerde gibi düşün yani şöyle ;

Melo Selçuk

Sneijder

Burak Drogba Nani​

Gibi :yenieek:

Valla son izlediğim mikel ile olur her türlü. Başkan meloyu istemiyor çok açık istese şimdiye atardi imzaları tv ye çıktığında söyledi zaten Melo'nun bölgesine 2-3 kişi var Melo da hazır bekliyor dedi . Senede son 12 hafta oyuncuda istemiyorum dedi melo yu kimseyi bulamazsak alırız son ihtimal gerçi onun adida fluminse mi ne onunla geciyor oda gidebilir brezilya milli takiminda tekrar oynamak için gelecek sene. Sahsen Melo'nun yerine Moussa Sissoko dehşet olurdu Newcastle den ileriye dönük super oynuyor hatta selçuk pozisyonunda oynatıyorlar tiote olduğu için. Ilk kadro guzel.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Valla son izlediğim mikel ile olur her türlü. Başkan meloyu istemiyor çok açık istese şimdiye atardi imzaları tv ye çıktığında söyledi zaten Melo'nun bölgesine 2-3 kişi var Melo da hazır bekliyor dedi . Senede son 12 hafta oyuncuda istemiyorum dedi melo yu kimseyi bulamazsak alırız son ihtimal gerçi onun adida fluminse mi ne onunla geciyor oda gidebilir brezilya milli takiminda tekrar oynamak için gelecek sene. Sahsen Melo'nun yerine Moussa Sissoko dehşet olurdu Newcastle den ileriye dönük super oynuyor hatta selçuk pozisyonunda oynatıyorlar tiote olduğu için. Ilk kadro guzel.

Sissoko'yu sözleşmesi bitmesine yarım dönem kala burada çok kez yazdım , ancak bizimkilerin haberi dahi yoktur. :sad007:

Harika olurdu gerçekten , Fransa pazarını iyi kullanmak lazım aslında , Sissoko , Haidara falan çok kaliteli oyuncular mesela Newcastle iyi kullanıyor bence , keza Capoue falan da baya iyi oyuncu :yenieek:

Melo konusunda ben dönüp dolaşıp hoca istediği için Melo'yu getirip jübile yaptıracağımızı düşünüyorum.

Re: Transfer Nöbeti

Ohaa

Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Gonzalo Higuain'in Arsenal'den istediği haftalık 250 bin pound transferin tıkanmasına sebep oldu. (Mirror)

ah keske MVila alsak melonun yerine :sad007:

@ibrahimseten1 sa

Melo Ü.Aysal'a haber yollamış: "1 ay önce benimle anlaştınız, seçim var diye beklettiniz, bu hafta imzalamazsak Sao Paolo'ya gidiyorum.."

Ohaa

Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Gonzalo Higuain'in Arsenal'den istediği haftalık 250 bin pound transferin tıkanmasına sebep oldu. (Mirror)

yilik 12 milyon pound yapar. kendisini ronaldo- messi mi zanetmis :)

yilik 12 milyon pound yapar. kendisini ronaldo- messi mi zanetmis :)

Arsenal gibi sürekli kan kaybeden kulüp için normal bile istemiş. Acı ama gerçek, Arsenal artık R.Madrid'in yedekleri için bile ancak çok iyi para verilirse gidilecek bir yer. Sen elindeki adamı 27 yaşına gelince satarım dersen en geç sonu bu olur işte. Persie, Fabregas gibi adamları da isyan noktasına getirip sattılar.

Halbu ki o kadrolarda Cesc'in yanına Rosicky falan yerine Viera gibi bir adam bulup koyacaklardı paraya kıyıp, kaleye adam gibi bir kaleci alacaklardı, alternatif bir forvet, ve Sneijder gibi bir orta saha daha tamamdı.

Şimdi Higuain için 30 Milyon Euro bayılırsın adam üstüne bir de tüy diker böyle.

Yine oynayacaklar bebeler ile.

Hayır bir de hayvan gibi paraları da var anlayamıyorum Wenger başkanla anlaştı transfer paralarını kırışıyorlar mı aralarında yani. :asd:

Toulouse'de ki Capoue'yi alsalar gelseler ne müthiş olurdu ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt