Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SPORX.COM ‏@sporx 53s

Schalke 04 kulüp menajeri Heldt: "Farfan için bize gelen bir teklif yok. Sezon planlamamız içinde var, bizimle kalacak" (Sporx Dış Haberler)

Hocam farfan medyaya atilmis bir yem.. Daha fazlası değil.

Galatasaray’ın sol bek için ısrarla kadrosuna katmak istediği Carlinhos Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in iki sezondur takıma kazandırmak istediği Carlinhos’un transferindeki belirsizlik sürüyor. Brezilya basınında çıkan haberde Fluminense kulübünün Galatasaray’ın 9 milyon dolarlık teklifini reddettiği iddia ediliyor. Carlinhos ise yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ın benimle bir ilgisi olduğunu. biliyoruz. Geçen yıl da bana bir teklifte bulunmuşlardı, fakat kulüp reddetmişti. Bu sene tekrar benimle temasa geçtiler. Bonservis konusunda ise henüz kulübümü ikna edemediler. Anladığım kadarıyla kulüp daha yüksek bir teklif bekliyor” ifadelerini kullandı.

Eğer Fluminense kulübünü tatmin eden bir teklif gelirse takımdan ayrılabileceğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Fluminense ile 2014 yılına kadar kontratım var. Benim tercihim kalmaktan yana. Fluminense de benim kalmam için maddi fedakarlıklarda bulunacaktır” diye konuştu.

Radyospor

9 milyon nedir abi üstüne 3-5 daha versek Coentrao'yu verirler...

Transfere 19 luk draxler ile başladık sonra 26 lık nani gündeme geldi daha sonra 28 lık farfan şimdi ise 30 undaki bastos.Bu da olmazsa 35 lik biri gelecek heralde .Ne alaka farfanla bastos hem.Riera da böyle elimizde kaldı zaten alan yok.Başkan Allah'ını seversen genc al genc.

Tamam aliyoruz iste baskan kendisi 70 olunca 35 lik adam genc delikanli gozukuyor :lol:

gördüğüm en ruhsuz transfer sezonu.umarım böyle devam etmez.acaba yönetim fb ve bjk nin cezalarına güvenip nasıl olsa şampiyon oluruz havasında mı takılıyor acaba?

Bastos > Riera net.

Ona bir lafım yok da yaşı 30 hocam .En az 2.5 milyon alacak kime satacaz biz onu ya.Noldu Başkan'ın transfer anlayışına .Ticari olarak düşünüyordu olayı hani?2 sene sonra da bastosu hangi Brezilya klübüne bonservissiz verecez onunla ugrasacaz bu sefer de. Flamengo: Bastosu bedavaya istiyoruz Ünal Aysal: hay hay Bastos: Flamengo benim maaşımı ödeyemez gibi Ve verilen bonservis de cabası

Biz Fenere kiziyoruz elimizden futbolcu aliyor diye .. Ama biz boyle uyuz uyuz transfer yapiyorsak tabi kaparlar .. Bu ne cidiyetsiz bir transfer komitesi... Kerim Frei bekle bekle adam piyasa yapip 3se olacak bize 6 ozaman da biz veririz 4 fener verir 6 alir cikar ... Pofff

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Arsenal gibi sürekli kan kaybeden kulüp için normal bile istemiş. Acı ama gerçek, Arsenal artık R.Madrid'in yedekleri için bile ancak çok iyi para verilirse gidilecek bir yer. Sen elindeki adamı 27 yaşına gelince satarım dersen en geç sonu bu olur işte. Persie, Fabregas gibi adamları da isyan noktasına getirip sattılar.

Halbu ki o kadrolarda Cesc'in yanına Rosicky falan yerine Viera gibi bir adam bulup koyacaklardı paraya kıyıp, kaleye adam gibi bir kaleci alacaklardı, alternatif bir forvet, ve Sneijder gibi bir orta saha daha tamamdı.

Şimdi Higuain için 30 Milyon Euro bayılırsın adam üstüne bir de tüy diker böyle.

Yine oynayacaklar bebeler ile.

Hayır bir de hayvan gibi paraları da var anlayamıyorum Wenger başkanla anlaştı transfer paralarını kırışıyorlar mı aralarında yani. :asd:

Arsenal cok dogru bir politika izliyor ingilterede su an. öyle bunu alip ve saire ile nereye kadar yarisa bileceksin. genc oyuncu alip yetistirip sonra digerlerine kakalamak en iyi yöntem arsenal adina. chelsea-city gibi petrol babalari yok baslarinda yada manu gibi taraftar destegide yok arsenalin veya fergusodan dolayi sampionluklardan gelen maddi kazanclarida yok.

Arsenal genc üst seviye oyunculari alip en az sampionlar ligine katilayim derdinde ve bir yaslarina geldikden sonra cok iyi bir fiyata satiyorlar.

Dedigim gibi city ve chelsea gibi paraya para demeyen takimlar varken arsenal gibi takimlarin yapacagi en iyi is budur. finanzal fair play durumuda gelecegini göre bu durum belki degise bilir ki hugain transferi bunun isaretidir bence.

ha bu finanzal fair play tam olarak nasil isleyecek veya siniri nerde kontrolde onuda bilmiyorum gibi kimse bilmiyor tam olarak.

bu arap veya rus is adamlari sponsor araya sokarak yine para muslugunu devam akitira bilir diyorlar ki bunu nasil kontrol ede bilecek uefa ?!

ueufa bu konuda ciddi ise bu olayin pesinide birakmaz ve araya girip he he yav sen akilisin biz aptaliz der bu is adamlarina bir cekilde.

bunu cok merak ediyorum acikcasi :D Ciddi anlamda devreye soka bilirse bu money fair play konusunu dengeler yine degisir bir cok ülkede bence.

Rusya ligi bir kere at cöpe gitsin olur galiba. :)

gördüğüm en ruhsuz transfer sezonu.umarım böyle devam etmez.acaba yönetim fb ve bjk nin cezalarına güvenip nasıl olsa şampiyon oluruz havasında mı takılıyor acaba?

Yok renkdas .. Fenerle ayni futbolcu icin transfer kapismaak istiyoruz sanki yoksa transfer olmicak ...

ortalik cok sakin, medya sessiz, kamp basladi...isimleri gundemdeki oyunculara bakarsak,

hangi taktigi oynayacagimiz belli degil. offfff Melo gelse bari

Formam sarı-kırmızı | Trt Türk |

Formam sarı-kırmızı

Yıldız futbolcu itiraf etti...

Kerim Frei, yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğini U20 Milli Takımı'nın kampında itiraf etti.

Galatasaray, U20 Milli Takımı'nın yıldızı Kerim Frei'a finaller sonrası imza attıracak. Prensip anlaşmasına varılan Kerim Frei, milli takımdaki arkadaşlarına "Gelecek sezon giyeceğim forma sarı-kırmızı" diyerek Galatasaray'da oynayacağını müjdeledi. Aslan'ın Kerim için Fulham'a 2 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

medyada geçen 3-5 isim bence yem gündem kalabalıkken saman altından yapacaklar transferi en iyisi de bu bence :ka21:

herkes AB kuralına göre transfer açıklanacağını söylüyor. bence uefa kararına bağlı TFF beşiktaş ve fenerin cezalarının onaylanması durumunda 6+2+2 devam aklanırlarsada(imkansız) AB gelecek. yani ABye kalacaksak Fbnin kararı 15 temmuzda açıklanıyor daha çok bekleriz

Real Madrid'den Di Maria ve Coentrao'yu paket yapalım.:asd: İstemiyormuş mister Ancelotti bunları. Adam kafayı yemiş net Di Maria'yı anladık Coentrao'yu neden istemiyor.:confused::weqweq:

Real Madrid'den Di Maria ve Coentrao'yu paket yapalım.:asd: İstemiyormuş mister Ancelotti bunları. Adam kafayı yemiş net Di Maria'yı anladık Coentrao'yu neden istemiyor.:confused::weqweq:

DI Maria'yi niye anlayabiliyorsun? Bence onu da anlamak güc.:yenieek:

Formam sarı-kırmızı

Kerim Frei, yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğini U20 Milli Takımı'nın kampında itiraf etti.

Galatasaray, U20 Milli Takımı'nın yıldızı Kerim Frei'a finaller sonrası imza attıracak. Prensip anlaşmasına varılan Kerim Frei, milli takımdaki arkadaşlarına "Gelecek sezon giyeceğim forma sarı-kırmızı" diyerek Galatasaray'da oynayacağını müjdeledi. Aslan'ın Kerim için Fulham'a 2 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

Kerim Frei i U20 de takip eden oldumu beyler, nasil?? bizde is yaparmi..yoksa yine bizim balon medyanin isimi.. maclari takip edemedim. Son mactin yarim saatini izledim ve yokuslu yu begendim.

Onların kaynakta htspor :)

Formam sarı-kırmızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt