Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

DI Maria'yi niye anlayabiliyorsun? Bence onu da anlamak güc.:yenieek:

Di Maria, zaten Mourinho döneminde eğer kalsaydı gönderilmesi gündemde olan bir oyuncuydu. İstediklerini bulamadıklarını düşünüyorum Di Maria'dan oyuncu kötü diye demiyorum.

herkes AB kuralına göre transfer açıklanacağını söylüyor. bence uefa kararına bağlı TFF beşiktaş ve fenerin cezalarının onaylanması durumunda 6+2+2 devam aklanırlarsada(imkansız) AB gelecek. yani ABye kalacaksak Fbnin kararı 15 temmuzda açıklanıyor daha çok bekleriz

Böyle bastos gibi malouda gibi quaresma gibi dünya para alacak veteran olma adayı futbolcuları getireceksek hiç gelmesin ab kuralı

Böyle bastos gibi malouda gibi quaresma gibi dünya para alacak veteran olma adayı futbolcuları getireceksek hiç gelmesin ab kuralı

ünal aysalın açıklaması vardı daha basına sızmamıs bir isimle görüsüyoruz büyük bir isim diye bence o alınır ve kerim frei okay yokuslu gibi oyuncularda alınır. Melonun pozisyonunu filan saymıyorum orası zaten zorunlu ihtiyaç

Hadi bunlarda birbirine girdi ;

Samet Aybaba'dan Fikret Orman'a dava! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın bir gazeteye verdiği, "Gökhan Süzen, Dentinho ve Sinan Kurumuş'un transferlerini anlatırsam, Samet Aybaba sokağa çıkamaz" demeci bardağı taşırdı.

Samet Aybaba; "Bir Beşiktaş Başkanı, teknik direktörünü bu şekilde nasıl suçlar? Avukatlarıma talimat verdim. Kesinlikle kendisini mahkemeye veriyorum" dedi..

Sanal isyan baslatsak mi? :) #OccupyYönetim filan :)

Berk Yıldız

‏@Berk_Y

Bu sabah a2 ile sezon açılış antrenmanını yaptik..8'indeki hazırlık kampı içinde vizem alındı Ters birşey olmazsa Allah'ın izniyle gideceğim

umutlu olacaksanız bu veletten olun.ingiltere kampına katılyo

Re: Transfer Nöbeti

Yeter artik yeter adam gibi transfer yapamıyoruz daha bunun kampi var gelicek uyum sağlayacak en kötü takimlar iyi transfer yapiyorlar cimriligimizden midir nedir hep son güne birakmalar. :mad::mad::banghead:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

yav umuta 2 milyon euro diretiyorsun ver 750 bin euro daha al niye bukadar bekletiyorsunuz kardesim

benzemayı suareze tercih ederim luis suarez yerine cavani daha iyi gider bence reale

Asil fenerin sikeden dolayi transfer yapmamasi lazimken onlarin şike sürecinde biz transfer yapmıyoruz !! Temmuz oldu temmuzz !

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Asil fenerin sikeden dolayi transfer yapmamasi lazimken onlarin şike sürecinde biz transfer yapmıyoruz !! Temmuz oldu temmuzz !

Unutmayalım geçen yaz da ilk transfer 10 Temmuz'da Hamit ile gelmişti , bekleyelim sabır , şu iki hafta içinde ardı ardına patlar bombalar :yenieek:

Altyapinin basina Tigana getirilecekmis diyor AMK. Bence Fatih Terim kabul etmez.

Unutmayalım geçen yaz da ilk transfer 10 Temmuz'da Hamit ile gelmişti , bekleyelim sabır , şu iki hafta içinde ardı ardına patlar bombalar :yenieek:

Hocam her sabah transfer oldu heyecaniyla uyanıp sonu husranla biten günlerden bıktım bize transfer dönemi temmuzda mi açılıyor? :confused:

suan sanirim en fazla transferi fener yapti, 4 buyuklerden.

Varmi 4 buyuklerin transfer yaptigi liste?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt