Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu federasyon yabancı kararını ne zaman acıklayacak ya, bu tüpcü ne yüzsüz ne adi bi adam ya

yabancı kararı netleşinceye kadar transfer yapmayız biz, sezon öncesi kamp zamanıda geldi

bu serefsiz TFF külüplerin geliştirecegine türk futbolunu ileriye taşıyacagına dahada geriletiyo

iice tiksindim bu tüpcüden artık ben

ben de federasyonu günahim kadar sevmem, ama hirsizin hic mi kabahati yok renktas? bizim yönetim niye sezon sonunu bekleyip yabanci kararini degisitirin diye müracaat ediyor? sezon oynanirken ab islerini niye bekletirken hata yapti yönetim bence...

‘Sanki Messi’yi almışlar!’

Hacıosmanoğlu, yapılan transfer yanlışlarına da çarpıcı notlar düştü. “ Halil Altıntop geçen yıl Eskişehirspor ile 700 bin Euro’ya gidip anlaşıyor. Trabzonspor devreye girerek bu oyuncuyu 1 milyon 500 bin Euro vererek Eskişehir’in elinden alıyor. Kimin elinden oyuncu alıyorsun, ne verdi takıma, kaç gol attı. Mark Janko’yu almak için banka teminatı vermişler, sanki Messi’yi almışlar. Oyunculara geçen yıldan kalan 26 milyon borç var. Biz bu yükün altından kalkacağız. Bu sezon için ‘ şampiyon oluruz’ demiyorum ama ‘ Şampiyonluğa oynayacağız’.

Başkan Hacıosmanoğlu bazı yabancı oyuncuların 10 yabancı kontenjanı nedeniyle serbest kalmayı beklediğine dikkat çekerek ‘ Bu sorunu aştığımızda beklenen forveti Trabzon’a getireceğim’ diyerek taraftara müjde verdi.

zaten fener yabanci transfer yapiyorsa bildikleri vardir, ilk önce zaten onlar bilirler, cünkü onlarin kararli oluyor... hani bizim yönetim devircekti bu tff yönetimini yabanci olayini degistirmeseler ? ne zamani bekliyorlar ? yaz bitince mi ?

bu federasyon yabancı kararını ne zaman acıklayacak ya, bu tüpcü ne yüzsüz ne adi bi adam ya

yabancı kararı netleşinceye kadar transfer yapmayız biz, sezon öncesi kamp zamanıda geldi

bu serefsiz TFF külüplerin geliştirecegine türk futbolunu ileriye taşıyacagına dahada geriletiyo

iice tiksindim bu tüpcüden artık ben

twitterde cok sakin, duyumculardan ses seda yok. ara transferi cok heycanli gecti.

Sanirim yabanci sinirlanma durumu bekleniyor transfer icin.

‘Sanki Messi’yi almışlar!’

Hacıosmanoğlu, yapılan transfer yanlışlarına da çarpıcı notlar düştü. “ Halil Altıntop geçen yıl Eskişehirspor ile 700 bin Euro’ya gidip anlaşıyor. Trabzonspor devreye girerek bu oyuncuyu 1 milyon 500 bin Euro vererek Eskişehir’in elinden alıyor. Kimin elinden oyuncu alıyorsun, ne verdi takıma, kaç gol attı. Mark Janko’yu almak için banka teminatı vermişler, sanki Messi’yi almışlar. Oyunculara geçen yıldan kalan 26 milyon borç var. Biz bu yükün altından kalkacağız. Bu sezon için ‘ şampiyon oluruz’ demiyorum ama ‘ Şampiyonluğa oynayacağız’.

Başkan Hacıosmanoğlu bazı yabancı oyuncuların 10 yabancı kontenjanı nedeniyle serbest kalmayı beklediğine dikkat çekerek ‘ Bu sorunu aştığımızda beklenen forveti Trabzon’a getireceğim’ diyerek taraftara müjde verdi.

Allah aşkına bu kimi alacak ya da getirebilecek forvete Janko'yu beğenmiyor kendisi Messi'yi getirecek gibi konuşmasıda ayrı bi kafa te allahım ya.

twitterde cok sakin, duyumculardan ses seda yok. ara transferi cok heycanli gecti.

Sanirim yabanci sinirlanma durumu bekleniyor transfer icin.

Bu yüzden transferin gecikmesine ayar oldum hayır abicim sen bu başvuru olayını daha önceden planladın ki bugün başvuru yapıyorsun ama önceden planladıysan başvuru için neden bunu bekliyorsun yap devre arasında sezon sonuda ak mı kara mı belli olsun ona göre yoluna devam et ama yok olur mu daha zoru varken neden kolayını yapalım.

Twente Jesus Corona'yi istiyormus. Meksika'da oynayan u20'li. Bas 4-5 milyonu iste kap o peynir kafalilar kapmadan.

tff yüzünden bu kadar sessiz kaldığımızı düşünüyorum...Ünal Başgan yabancı konusunda bir iyiyleştirme mi gördü acaba ? Eğer kesin 6+0+4 olsaydı en azından bir kaç hamle daha yapardı..

Hemen havaya girmeyelim Kolarov'u almak için bonservis vermen gerekiyor City'e.

ya bide bütün ilgilendigimiz futbolcular 30 yasına gelmiş oyuncular neden 22 23 yasında oyuncularla ilgilenmiyoruz :(

Biz Solbek için 5 milyon bonservis vereceğimize göre (maksimum o kadar veririz) kolarov hayal.

ben eski nöbetlere bakıcam..sneijder ve drogba nöbetleri güzeldi:cool:

Sneijder Sanlirfaspor'da!

Kardeş Sneijder, PTT 1. Lig’de! | Amk Spor Gazetesi

rondey.jpg

bu sneijder sayesinde kücük kardesi bile ekmek buluyor bu meslekten, adamin sirf kardesi diye türkiye'de herkes talip oldu. cok les bir futbolcu aslinda. ptt 1.ligde bile oynamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt