Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kusura bakmayın ama UNAL AYSAL bu sezon başı sınıfta kaldı 1. yönetimi dağıttı 2. transfer yapamadığı gibi şampiyon kadro bile korunamadı 3. bu sene fatih hoca dışında güvenim yok birine ama onun yanındakileri de temizlediler

Bunları konuşmak için doğru zaman değil fikrindeyim.

Kol kırılır yen içinde kalır, Galatasarayın menfaatleri sözkonusu olunca gerisi teferruattır, ben bu kulübün neferim,vs. vs. gibi sözleri edenlerin kendi menfaatlerine dokunulunca neler neler yaptıklarını açıkça gördüğümüz şu günlerde, bunları konuşmanın bize bir faydası olmaz.

AYSAL ın ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyor ve doğru işler yaptığını kendisine hak vererek anlıyorum. Kendisine verilen yeni dönemde desteğimizi eksik etmemeliyiz.

Kısaca tüm samimiyetimle şunu belirtmeliyim ki;

Sn.AYSAL, bu yaşına kadar kazandığı tüm bilgi, tecrübe ve samimiyeti ile, Galatasaray a en az kendi elleriyle sıfırdan kurduğu şirketleri kadar sahip çıkmaya, doğru ve gerekli hamleleri yapmak ( Detayları doğru zaman geldiğinde nasıl olsa açıklanacaktır. ) suretiyle menfaatlerini koruyarak daha da büyütmenin önünü açık tutmaya çalışıyor.

Eğer birgün GS da işlerin istendiği gibi gitmeme ihtimali dahi oluşursa; sadece Türkiye'ye değil gerekirse Tüm dünyaya ASLOLAN GALATASARAYDIR sözünün aslında ne demek olduğunu hiç çekinmeden sergilemek için gerekli cesaret ve özgüvene sahip olduğundan, içimde zerre kadar dahi şüphe yok.

Bu uğurda geçmişte hiç çekinmeden yaptıkları, gelecekte de aynı hedefte daha neler neleri de yapabileceğinin açık sinyalleridir.

Bugün içinde bulunduğumuz noktada en kolay iş bizim. İşimiz ise;

bazı sesi çok çıkanların yaptığı gibi, olması gerekenleri gurur meselesi yaparak öküzün altına buzağı itelemeye çalışmak değil; arkamıza yaslanıp başarının tadını çıkararak, bu başarıyı yaratanları desteklemekten ibaret sadece.

Sadece bu kadar... :yenieek:

gs.jpg

Yönetim cok fazla agirdan almayi birak, yetmezmis gibi birde kendi isini zora sokmustur. Sen gidip ilk olarak bir Yabanci aliyorsan eger onun üzerine direk olarak 3-4 tane kaliteli Türk alacaktin, ve ondan sonra beklemeye gececektin.

Aurelian Chedjou, Kerim Frei, Okay Yokuslu, Erman Kilic transferleri olsaydi su an, isimiz baya bir rahatti. Geriye rastlanip rahat rahat yabanci kararina göre hareket edebilecektik. Melo, John Obi Mikel, Farfan arti Nani falan filan derken, tamamen yalnis bir algi yarratik kamuoyunda.

Yabanci karari degismez ise, Galatasaray´da kriz olacak algisini yarratik bu hamleler ile. Simdi bu TFF bu Kurgus ile, hic bu durumdan istifade etmek istemez mi ? Su an Fenerbahce´nin dahi bizden bir tane yabancisi fazla oldugu halde, herkes bize fokuse olmus durumda. Kamuoyunda sanki sadece biz yarar sagliyacakmisiz gibi bi olgu var, ve bu olgu kalkmadan, bu yabanci siniri da kalkmaz.

Aziz Yildirim´in ilk isi daima Galatasaray´dir, su an Fenerbahce´nin dahi 3-4 yabanci fazlasi oldugu halde, bu adam sadece Galatasaray zora girsin diye, bu AB olayini onaylatmaz.

Ankara antlasmasi sayesinde eninde sonunda zaten gelecektir bu AB Kurali, ama eger TFF kabul etmezse mahkemeler sayesinde en az 8 ay kaybederiz. Aziz Yildirim´da kendi takimini batirdigi halde, böyle kendi kendine gülmeye devam eder.

https://4.bp.blogspot.com/-F4CfFwwac2Y/URF54NOQsTI/AAAAAAAAAtA/GYtejGhm-xw/s320/b8e748bee6.jpg

751952_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler

Eray İşcan

Dany

Sabri

engin(kerim)

Erman

Amrabat

Umut

Bu sistemde kanat olmadığı için oyun çok sıkışır, geçen sene yaşadığımız gibi. Sneijder'i en iyi kullanmanın yolu orta sahaya çekmek ve Burak dışında ara pas atabileceği bir adam daha almak bence.

4-3-3'de 4 tane orta saha oyuncusu ile oynamak kendi kendimizi frenlemek olur.

Manifestoları durumu izah ediyor sanırım düşman değil dostuz ezeli rakibimiz dalgaları.Az olanın ve onlara göre ezilenin yanında olmaya çalışıyorlar o durumda da Fenerbahçe'nin yanında durmayı uygun bulmuş olabilirler doğrudur yanlıştır tartışılır ama muhalif sesler her yerde olacak ve olmalı onların orda olması bütün Galatasaray taraftarının Fenerbahçe'yi savunduğu anlamına gelmiyor sonuçta.

evet dediklerin ile bir yere kadar haklisin AMA ...

Galatasarayligin bir durusu-kültürü vardir. Öyle seref yoksunlarin yaninda suclu olduklarini bile bile durmak nedir arkadas ?! Hatirlamak isterim ki bizde bir cem nalga olayi vardiki tepkileri Galatasaray camiasinda olsun gercek Galatasarayligi bilen taraftarimizdan olsun gördük.

Lye lay lom lom herkez bir taraftar grubu kuracaksa isimiz is yani. duruslari yazdiklari camimiza uygun cekilde evet ona itirazim yok ama bir yere kadar yani. Ahlaksiz serefsizlerin yaninda durmak desteklemek ne oluyormus af edersin ?! Trabzonspor ezeli dostumuz bilmem neymiz olmuyormu yani ?! onlarin hakini yigenlerin yaninda olup bunlari desteklemek nedir ?! Galatasaraylik bu degildir...onu birakdim hak adaletin yaninda olan bir insanin durusu bu degildir asla. Coook yanlis buluyorum bunlarin yaptiklarini ve benim gözümde kesinlikle Galatasarayli degiler. baska bir sey bunlar yada cahiler bilmiyorum.

evet dediklerin ile bir yere kadar haklisin AMA ...

Galatasarayligin bir durusu-kültürü vardir. Öyle seref yoksunlarin yaninda suclu olduklarini bile bile durmak nedir arkadas ?! Hatirlamak isterim ki bizde bir cem nalga olayi vardiki tepkileri Galatasaray camiasinda olsun gercek Galatasarayligi bilen taraftarimizdan olsun gördük.

Lye lay lom lom herkez bir taraftar grubu kuracaksa isimiz is yani. duruslari yazdiklari camimiza uygun cekilde evet ona itirazim yok ama bir yere kadar yani. Ahlaksiz serefsizlerin yaninda durmak desteklemek ne oluyormus af edersin ?! Trabzonspor ezeli dostumuz bilmem neymiz olmuyormu yani ?! onlarin hakini yigenlerin yaninda olup bunlari desteklemek nedir ?! Galatasaraylik bu degildir...onu birakdim hak adaletin yaninda olan bir insanin durusu bu degildir asla. Coook yanlis buluyorum bunlarin yaptiklarini ve benim gözümde kesinlikle Galatasarayli degiler. baska bir sey bunlar yada cahiler bilmiyorum.

Valla bilmiyorum abi haklı olabilirsin ben eleştiride bulunmak istemiyorum özellikle ama taşlanacak olsam bile ben şunu söylemek istiyorum Fenerbahçe'li sporcular şike yapmamıştır haberdar değildir Emre Belezoğlu'nu saymazsak, ayrıca girişimler sahayada yansımamıştır ama yöneticilerinin çalıştığı bir gerçek kendi taraftarları bunu fark edip doğru yerde dursa doğru isimlere tepki koysa bende Fenerbahçe'li taraftarın yanında olurum açıkcası.O maçları izlediğimiz zaman gerçekten ortada maçların oynandığı görülüyor Karabükspor maçını canlı izlemiştim hatta kaleci Tomic hiç bir iddiası yokken 90+ korner atışına çıkmıştı Trabzonspor ise daha kolay geçiyordu ha Trabzon şike yaptı demiyorum ama oyunlar baz alınırsa şike yapan bir takım çıkacaksa illa bu Trabzonspor olur.

Fenerbahce Türkiyenin kocaman bir cinaridir, ve onlarin yaninda olmak ezeli Rakibi olarak bir borctur aslinda bizler icin. Ama ne yazik ki bu Fenerbahce yönetimi, Kongresi ve bazi Taraftar topluluklari gaflet, dalalet hatte hiyanet icindedirler. Böyle bir Fenerbahce´yi desteklemek yada yardimci olmak bir Galatasarayli´ya yakismaz hatta asil durusumuza bir ihanettir.

ne yazik ki artik o Islam Cupi´lerin Fenerbahce´si kalmamistir, yerini yeni bir olusum olan Azizbahceye birakmistir. Azizbahce- Azizbahce oldugu sürece bizim düsmanimizdir, rakibimiz degil.

hopaaa bahceliyi dediklerini dinleyen oldumu ..sonra bide fener resmi sitesinde tesekkür etmis. siyaseti resmen karistirdilar futbola.

ülke olarak ceza nasil yige biliriz derdindeler resmen maalesef. fifa buna asla izin vermez :mad:

ya bizimkiler uyusun

Fenerbahce Türkiyenin kocaman bir cinaridir, ve onlarin yaninda olmak ezeli Rakibi olarak bir borctur aslinda bizler icin. Ama ne yazik ki bu Fenerbahce yönetimi, Kongresi ve bazi Taraftar topluluklari gaflet, dalalet hatte hiyanet icindedirler. Böyle bir Fenerbahce´yi desteklemek yada yardimci olmak bir Galatasarayli´ya yakismaz hatta asil durusumuza bir ihanettir.

ne yazik ki artik o Islam Cupi´lerin Fenerbahce´si kalmamistir, yerini yeni bir olusum olan Azizbahceye birakmistir. Azizbahce- Azizbahce oldugu sürece bizim düsmanimizdir, rakibimiz degil.

Bravo hocam. İyi konuştunuz. Katılıyorum.

ne macdi be... kalb zor dayandi :D

Muslera ne kadar iyi oynamis...cok kritik hamleler yapmis

Valla bilmiyorum abi haklı olabilirsin ben eleştiride bulunmak istemiyorum özellikle ama taşlanacak olsam bile ben şunu söylemek istiyorum Fenerbahçe'li sporcular şike yapmamıştır haberdar değildir Emre Belezoğlu'nu saymazsak, ayrıca girişimler sahayada yansımamıştır ama yöneticilerinin çalıştığı bir gerçek kendi taraftarları bunu fark edip doğru yerde dursa doğru isimlere tepki koysa bende Fenerbahçe'li taraftarın yanında olurum açıkcası.O maçları izlediğimiz zaman gerçekten ortada maçların oynandığı görülüyor Karabükspor maçını canlı izlemiştim hatta kaleci Tomic hiç bir iddiası yokken 90+ korner atışına çıkmıştı Trabzonspor ise daha kolay geçiyordu ha Trabzon şike yaptı demiyorum ama oyunlar baz alınırsa şike yapan bir takım çıkacaksa illa bu Trabzonspor olur.

fenerin şike yapotigi bir mac ki resmen acik acik belidir oda ankaragücü macidir. ama hadi oda olmasin diyelim. adamlar disarda bir isler cefirmis resmen ki tapelede belli oluyor bu. Trabzon hakinda pek bilgi ahibi degil acikcasi ama onda da tuhaf durumlar olmus deniliyor. ama mahkeme yapmadi dediyse ona bakarim acikcasi ilk olarak. Senin gibi yola cikarsak o zaman biz de bazilarina göre ciddiden şike ciyiz. ibrahim akin mesela bu ise bulasdigini inaniyorum rakip futbolculardan. serdar kulbilge de diger adayim ciddi anlamda. yani baya baya acik bu isimlerin bu ise bulasdigi. digerleri hmm diye biliriz belki. ama saha ya yansimadi veya yansida gibi komik bir cümle dünyada sadece bizim ülkede var galiba ki bunun icaartini üretende ridvan dilmendir bir programmda. sonra uzadi gitti bu laf. uefa olsun avrupada baska ülkelere anlat bunu sana gülerler resmen. sahaya yansimadigini nerden anlayacaksin ?! bunun derecesimi var ?! şike nin ispatini cok zor yapa bilirsin futbolda. adam oynarmis gibi gösteriri kendisini ama yanlis oynar kritik anlarda. şike yi acik acik yapanlarda var tabiki oha diyorsun resmen ama o zamanda belki bireysel hata.

örnek :

gecen muslera milli macda ispanya ya karsiydi galiba bir gol yemisdi. iki elin arasindan kacirdi cok basit topda ve gol olmusdu. fabregasin golüydü galiba. gören bu şike diye bilir o zaman :)

hahahahha :D hocam bi ara hitabeye giriyosun sandım..bu kadar ciddiye almayın olayları ya çok güldüm :) neyse arkadaşlar gelişme var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt