- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.738
Cevap: Transfer Nöbeti
Kesin başkanla konuşmuştur bla bla bla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kusura bakmayın ama UNAL AYSAL bu sezon başı sınıfta kaldı 1. yönetimi dağıttı 2. transfer yapamadığı gibi şampiyon kadro bile korunamadı 3. bu sene fatih hoca dışında güvenim yok birine ama onun yanındakileri de temizlediler
![]()
Yedekler
Eray İşcan
Dany
Sabri
engin(kerim)
Erman
Amrabat
Umut
![]()
Yedekler
Eray İşcan
Dany
Sabri
engin(kerim)
Erman
Amrabat
Umut
Manifestoları durumu izah ediyor sanırım düşman değil dostuz ezeli rakibimiz dalgaları.Az olanın ve onlara göre ezilenin yanında olmaya çalışıyorlar o durumda da Fenerbahçe'nin yanında durmayı uygun bulmuş olabilirler doğrudur yanlıştır tartışılır ama muhalif sesler her yerde olacak ve olmalı onların orda olması bütün Galatasaray taraftarının Fenerbahçe'yi savunduğu anlamına gelmiyor sonuçta.
evet dediklerin ile bir yere kadar haklisin AMA ...
Galatasarayligin bir durusu-kültürü vardir. Öyle seref yoksunlarin yaninda suclu olduklarini bile bile durmak nedir arkadas ?! Hatirlamak isterim ki bizde bir cem nalga olayi vardiki tepkileri Galatasaray camiasinda olsun gercek Galatasarayligi bilen taraftarimizdan olsun gördük.
Lye lay lom lom herkez bir taraftar grubu kuracaksa isimiz is yani. duruslari yazdiklari camimiza uygun cekilde evet ona itirazim yok ama bir yere kadar yani. Ahlaksiz serefsizlerin yaninda durmak desteklemek ne oluyormus af edersin ?! Trabzonspor ezeli dostumuz bilmem neymiz olmuyormu yani ?! onlarin hakini yigenlerin yaninda olup bunlari desteklemek nedir ?! Galatasaraylik bu degildir...onu birakdim hak adaletin yaninda olan bir insanin durusu bu degildir asla. Coook yanlis buluyorum bunlarin yaptiklarini ve benim gözümde kesinlikle Galatasarayli degiler. baska bir sey bunlar yada cahiler bilmiyorum.
yanıldığını arada oluyor ama bana göre en istikrarlısı zaten şeref de söylemişti seten'in söylediklerinin çoğu doğru diye
Fenerbahce Türkiyenin kocaman bir cinaridir, ve onlarin yaninda olmak ezeli Rakibi olarak bir borctur aslinda bizler icin. Ama ne yazik ki bu Fenerbahce yönetimi, Kongresi ve bazi Taraftar topluluklari gaflet, dalalet hatte hiyanet icindedirler. Böyle bir Fenerbahce´yi desteklemek yada yardimci olmak bir Galatasarayli´ya yakismaz hatta asil durusumuza bir ihanettir.
ne yazik ki artik o Islam Cupi´lerin Fenerbahce´si kalmamistir, yerini yeni bir olusum olan Azizbahceye birakmistir. Azizbahce- Azizbahce oldugu sürece bizim düsmanimizdir, rakibimiz degil.
Valla bilmiyorum abi haklı olabilirsin ben eleştiride bulunmak istemiyorum özellikle ama taşlanacak olsam bile ben şunu söylemek istiyorum Fenerbahçe'li sporcular şike yapmamıştır haberdar değildir Emre Belezoğlu'nu saymazsak, ayrıca girişimler sahayada yansımamıştır ama yöneticilerinin çalıştığı bir gerçek kendi taraftarları bunu fark edip doğru yerde dursa doğru isimlere tepki koysa bende Fenerbahçe'li taraftarın yanında olurum açıkcası.O maçları izlediğimiz zaman gerçekten ortada maçların oynandığı görülüyor Karabükspor maçını canlı izlemiştim hatta kaleci Tomic hiç bir iddiası yokken 90+ korner atışına çıkmıştı Trabzonspor ise daha kolay geçiyordu ha Trabzon şike yaptı demiyorum ama oyunlar baz alınırsa şike yapan bir takım çıkacaksa illa bu Trabzonspor olur.
hahahahhaFenerbahce Türkiyenin kocaman bir cinaridir, ve onlarin yaninda olmak ezeli Rakibi olarak bir borctur aslinda bizler icin. Ama ne yazik ki bu Fenerbahce yönetimi, Kongresi ve bazi Taraftar topluluklari gaflet, dalalet hatte hiyanet icindedirler. Böyle bir Fenerbahce´yi desteklemek yada yardimci olmak bir Galatasarayli´ya yakismaz hatta asil durusumuza bir ihanettir.
ne yazik ki artik o Islam Cupi´lerin Fenerbahce´si kalmamistir, yerini yeni bir olusum olan Azizbahceye birakmistir. Azizbahce- Azizbahce oldugu sürece bizim düsmanimizdir, rakibimiz degil.