Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belki 7-10 sene sonra 30-40 M lik transferleri rahatlıkla yapabilmenin yolu; draxler gibi 8-10 sene kullanabileceğiniz genç yeteneklere şimdi (zamanı geldiğinde) 15-20 yi gözünü karartıp verebilmekten geçiyor..:yenieek:

15-20 milyon ile draxleri ala bilsen tamam belki diyecegim ama imkansiz :)

Draxler diye gecmeyeceksin . adamin ciddi piyasasi var. bide her sene minumum 2-3 transfer yapilir her takima. bizdeki oyuncularda yasi ilerlemis durumunda oldugunu düsünürsek transfer kacinilmazdir. bir tarafdan da bir oyuncu istenilen verimi vermez satarsin yada baskasini alirsin onun yerine. bu her takim icin gecerlidir ama dünyada. bu Futbolun dogasinda var diyelim.

sneijder gibi birisi varken hem draxler gereksiz bence hele hele bu paraya asla istemem. bizim trasnfere bu sene bütcemiz bence 20 milyon dollar cifarinda masimum :) borclari eritmekde hedefimiz bir yandan. takim zaten iyi. eksik bölgeler belli. stoper alindi

melo alinacak veya baskasi belki onun yerine ve belki sol bek.

kanat gelirse faran gibi o zaman frei da gelir büyük ihtimalde. baskada transfer olmaz. belki okay yokuslu alinir kayseriden ama olmaszada sorun degil düsünülüyordur. okay kadro derinligi icin alinacak bir genc isim.

tulun ocakta anlaştık beklettik demişti onuda bilsin bir zahmet adam galatasarayın içinde q7 ile 3 yıllık anlaşıdı dedi abi yapma neyi değiştide vazgeçtik q7 den:)

Başkan sanki ora Quaresma ile anlaşıldı diye haber yapmamıştı. Hatta benim hatırladığım Q7'ye veto geldi diye haber yapmışlardı. Nani'yi herkesten önce yazdılar ertesi gün Açık Mert Korkusuz Gazetesi yazdı. Chedjou'da alacağı parayı bildiler bonservise 8 dediler diye hatırlıyorum. Kaynak yine sağlam sayılır bence en azından bazı gazetelerin yaptığı gibi sırf hit için oradan buradan alıntı yapıp yalan haber paylaşmıyor .

boyle sacma sey olmaz kimse kendini kandirmasin 7b de 8jk de cok iyi geliyolar hatta bana gore 7b kadrosu bizden iyi oldu bizde birsuru eksik varken adamlarda hep fazla var ikisininde cezali gecirecegi yilda biz sampiyon olamazsak bitaraflariyla gulerler bize adamlar avrupada yokken bile 10-12 ml luk forvet transfer ediyor biz 2-3 ml verip umudu bile alamiyoruz adam rest cekiyor gidip eski takiminda antramana cikiyor ayip denen bisey var eger istemiyorsan bu adami istemedigi ni soylersin boyle transfer politikasimi olur hersene ayni sey sonuc olarak bu sene smp lukta tek aday degiliz diger adaylardanda cok farkimiz yok kimse kendini kandirmasin.

Kadroları nasıl daha iyimiş, kimi almışlar, hangi transferleri ile bizim önümüze geçtiler isim verirmisin ?

Her sene aynı şey mi ? Ünal Aysal geldiğinden beri 1 tanesi hariç ( Shaqiri ara transfer dönemi ) mükemmel transfer dönemleri geçirdik transferlerin takıma katılma zamanları hariç ... Muslera, Eboue, Melo, Selçuk , Drogba, Burak, Hamit, Sneijder son 2 senedir, bu senede dahil hangi takım bu transferlerle başa çıkabilcek transferler yapmış ?

Bu sene de Chedjou ve Erman gibi takıma çok şey katacağına inandığım 2 adam aldık bile ve herkesi çok memnun edecek 2 mükemmel transfer daha yapılacağına eminim zaten oturmuş bir kadromuz var sadece eksik bölgelerimize 3 tane transfer lazımdı 1'i Chedjou ile kapandı bile ...

AB statüsü kararının beklendiğine inanıyorum hatta açıklanmaları için, gerçekten sıkıntı ne ?

Son olarak 35 yaşındasın Antu seviyesinde 7b 8jk nedir ya ?

tulun ocakta anlaştık beklettik demişti onuda bilsin bir zahmet adam galatasarayın içinde q7 ile 3 yıllık anlaşıdı dedi abi yapma neyi değiştide vazgeçtik q7 den:)

belki opsion olarak tutuluyor q7 halen. farfan ve nani gibi isimler önceliklidir. yada belki hoca veto etmisdir. bilmiyoruz ne oldugunu tam olarak maalesef.

ya yalandan bir kap aciklama yapsalar bari...

" Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Luís Carlos Almeida da Cunha (Nani) ve kulübü Manchester United ile resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

Biraz heycan olur en azindan :D

sonra olmadi yazarsiniz..alismisiz zaten yani :asd:

10 sene gelirlerimizi ipotekli değilmiydi sayın yeminli mali müşavir? Transfer yapmaya korkarsınız demiyor muydun?15 20 milyonu nasıl verecez? Hem sen kar ederiz diye kredi çekip oyuncu almak saçma demiyor muydun? Boş konusuyorsun boşşşşşşşşş

1 - Bu uslup ve yaklaşım tarzı düşünme kısırlığının bir göstergesi olduğundan, bu kafadan çözüme hizmet edecek bir fikir beklemek beyhude zaten..Halen muhasebe fikrinde bir gelişme olmadan yapılan ben yaptım oldu gibi absürt beklenti umutları...:D

2- Sizin gibi fikri muallakta kalmaktan dolayı umutsuz kalmış beyinlerin bile engelleyemeyeceği Sportif başarının getirisi sayesinde oluşan taraftar desteği ve sponsorlar sayesinde bu kulübe heryıl yaklaşık 150M€ yakın para giriyor. Ancak senin gibi bir kafa bunun tamamını ipotek yapabilir ve bu yazdıklarındaki hayata bakışını belli eden uslup şeklinle bunu asla yadırgamamda zaten...:yenieek:

Lyon'dan ayrılacağı kesinleşen Bafetimbi Gomis ile Shakhtar Donetsk, Tottenham ve Monaco ilgileniyor

1 - Bu uslup ve yaklaşım tarzı düşünme kısırlığının bir göstergesi olduğundan, bu kafadan çözüme hizmet edecek bir fikir beklemek beyhude zaten..Halen muhasebe fikrinde bir gelişme olmadan yapılan ben yaptım oldu gibi absürt beklenti umutları...:D

2- Sizin gibi fikri muallakta kalmaktan dolayı umutsuz kalmış beyinlerin bile engelleyemeyeceği Sportif başarının getirisi sayesinde oluşan taraftar desteği ve sponsorlar sayesinde bu kulübe heryıl yaklaşık 150M€ yakın para giriyor. Ancak senin gibi bir kafa bunun tamamını ipotek yapabilir ve bu yazdıklarındaki hayata bakışını belli eden uslup şeklinle bunu asla yadırgamamda zaten...:yenieek:

iyi güzel de kardesim bu camianin giderlerini de yazsaydin bari :) 200milyon dollar giderimiz var her yil . borc ödemeleri haric !!!

Kaynak Baskan :)

oncelikle 7b - 8jk olayini bende cok hazzederek yazmiyorum ama bu biraz inatlasmayla alakali uzun hikaye.

Sbeijderden drogbadan bahsediyosun fakat onlarida burada cok bekledik millet kafayi yedi sen cikmis cok rahat gecirdik diyosun Ayrica alper bize gelirken superdi ilk 11 oyuncusuydu simdi fenere gidince tu kaka oldu gecin bunlari ayrica yedegi Alper olan takimin kadrosu nasil kotu oluyor anlamiyorum.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1m

Melo yıllık ücret 2.95

iyi güzel de kardesim bu camianin giderlerini de yazsaydin bari :) 200milyon dollar giderimiz var her yil . borc ödemeleri haric !!!

Kaynak Baskan :)

Bu gelir-gider dengesini anlamak hiç zor değil; kaldı ki, maçları ve maç sonu TD açıklamalarını izlerken gözlerinizi arka planlara da kaydırmak yeterli bu kaynağı görmek için kardeş.:yenieek:

melonun maçbaşılar dahilse iyi, sneijderde olduğu gibi max 500 bin maçbaşı verelim

Bu gelir-gider dengesini anlamak hiç zor değil; kaldı ki, maçları ve maç sonu TD açıklamalarını izlerken gözlerinizi arka planlara da kaydırmak yeterli bu kaynağı görmek için kardeş.:yenieek:

sen zaten dedin az cok gelirimizi sponsolar ile dahil. biz gecen hesaplamisdik. belki hata yapmis ola biliriz az cok ama yaklasik 20 milyon dollar bütcemiz var acikda duran. hadi diyelim 25-30 milyon olsun. bu parayida full transferlere harcayacak halimiz zanetmiyorum acikcasi. bizim baskan is adamidir ve bu tür bütce dengesine baya dikkat ediyor izledigim kadari ile. biraz showcu konusuyor havasini atiyr dogal olarak Galatasarayimizi kücük düsürmemek adina ve marka degerini düsünüerekde tabiki.

ama gercek aximum 30 milyon dollar bütcemiz var su an serbest olarak. bu miktar cogalacak dogal olarak ilerki senelerde insallah ama bu sene icin durum bu yani.

Başkan sanki ora Quaresma ile anlaşıldı diye haber yapmamıştı. Hatta benim hatırladığım Q7'ye veto geldi diye haber yapmışlardı. Nani'yi herkesten önce yazdılar ertesi gün Açık Mert Korkusuz Gazetesi yazdı. Chedjou'da alacağı parayı bildiler bonservise 8 dediler diye hatırlıyorum. Kaynak yine sağlam sayılır bence en azından bazı gazetelerin yaptığı gibi sırf hit için oradan buradan alıntı yapıp yalan haber paylaşmıyor .

kendisine ait web sitesinden iki gün önce fatih terim'in quaresma'yı veto ettiğini, dolayısıyla galatasaray'da q7 defterinin kapandığını duyurmuştu.

bugün ise q7'nin galatasaray'la 3+1 yıllık sözleşme imzaladığını iddia ediyor...

paylaş↓

21.05.2013 17:10

srfydn

ŞEREFDE söyledi dediğimi...q7 ile anlaşıldı yazdı 1 hafta sonra sildi nani yazdı olmadı farfan yazdı

carlinhos bitti yazdı mübarek daha ne yazsın:)

1002243_489061397836791_1213311678_n.png

aklima geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt