Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
Cevap: Transfer Nöbeti
:b5:
eren derdiyok u isteyen varmi?
:b5:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eren derdiyok u isteyen varmi?
Modlar yöneticiler uyuyor galiba
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
almanim ve gs taraftariyim diyelim ne edecegim o vakid bahacim:ka19:
Gerçi bişeyde yok.Yani bi haber filan çıksa millet hazır ola geçecek.Ama fazla geyik muhabbeti de sıkar.
Bu arada foto da ben Yiğit Gökoğlan'ı mı gördüm.?:SS:
Türkçe konuşabiliyorsun TASOCUMo zaman türkçe konuşucaksın burasım türk forumu. Gİt schalke forumunda konuş almancanı.
Seten nerde ya? Aksam birsey gelecek dedi.
SATO :ka19:
ve ornek verdim dedim ki "DIYELIM" almanim ve "GS" taraftariyim, ne edecegim o vakid, buna verecek bi cevabin varmi yoksa irkciliga devam mi edeceksin![]()
O zaman Türkçe konuşabiliyorsun TASOo zaman türkçe konuşucaksın burasım türk forumu. Gİt schalke forumunda konuş almancanı.

SATO :ka19:
ve ornek verdim dedim ki "DIYELIM" almanim ve "GS" taraftariyim, ne edecegim o vakid, buna verecek bi cevabin varmi yoksa irkciliga devam mi edeceksin![]()
ozaman transfermarkt almanca forumlarina girecek o alman galatasarayli taraftar.
ozaman transfermarkt almanca forumlarina girecek o alman galatasarayli taraftar.
yok saol dedimSATO :ka19:
Sakin olun beyler transfer listesi bende.