Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Modlar yöneticiler uyuyor galiba

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Gerçi bişeyde yok.Yani bi haber filan çıksa millet hazır ola geçecek.Ama fazla geyik muhabbeti de sıkar.

Bu arada foto da ben Yiğit Gökoğlan'ı mı gördüm.?:SS:

Re: Transfer Nöbeti

Beyler raporlayın laftan anlamiyorlar

Re: Transfer Nöbeti

Gerçi bişeyde yok.Yani bi haber filan çıksa millet hazır ola geçecek.Ama fazla geyik muhabbeti de sıkar.

Bu arada foto da ben Yiğit Gökoğlan'ı mı gördüm.?:SS:

Genel sohbete e gidip konuşsunlar.

Jessica Greaves o ne yiğiti :D

Cevap: Transfer Nöbeti

Türkçe konuşabiliyorsun TASOCUM :) o zaman türkçe konuşucaksın burasım türk forumu. Gİt schalke forumunda konuş almancanı.

SATO :ka19:

ve ornek verdim dedim ki "DIYELIM" almanim ve "GS" taraftariyim, ne edecegim o vakid, buna verecek bi cevabin varmi yoksa irkciliga devam mi edeceksin;)

ve ornek verdim dedim ki "DIYELIM" almanim ve "GS" taraftariyim, ne edecegim o vakid, buna verecek bi cevabin varmi yoksa irkciliga devam mi edeceksin;)

ozaman transfermarkt almanca forumlarina girecek o alman galatasarayli taraftar.

he beyler sizi bu sabah galatasaray spor kulubunden veya store dan arayan oldumu (gurbetciler icin gecerli soru)

lan :D sabah uyuyordum annem geliyor ev telefon elinde u, sana telefon geldi, Galatasaray spor kulubu ariyor dedi bende :confused: huhhh

alo dedim istanbuldan ariyoruz Galatasaray spor kulubu filan falan ehh ne varmis, dergimize uye olmak istermisiniz yillik 150euro kargo parasi yok, bende birsey zannetdim :asd: yok saol dedim

Her forumda ya ingilizce yada o ulkenin dili gecerli oluyorda tek burda goruyorum su almanca'ya musade eden yonetimi. Anlamayanlar icin hic hos olmuyor ama...

valla gscimbomun foregien forumu denilen yeri var.oraya alalim ;)

bence hakililar bizde okuyoruz bir sey anliyamiyoruz.

Isyan cikartmadan transfer yapmayacak Baskan, belli oldu. Saldirin beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt