Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler tamam işi kavga ortamına çekmeyin.Akşama kadar çalışıyoruz.1-2 saat stres atalım diye foruma giriyoruz,sizin abuk subuk kavga muhabbetlerinizi çekemeyiz.

beyler almanca ingilizceyi bi kenara su ispanyolcayi veyahut italyancayi ogrenelim tutti frutti bonicimo daha iyi :D

ıch bin mert

Ich liebe Footbal

:trollface:

Benim kimseyle bir alıp verediğim olmadı, olmazda zaten. Unuttum gitti, mesele de yapmam bunları, sadece kişilerle aramdaki mesafeyi ayarlamamda ibretlik bir kriter olarak kalır o kadar.:cool:

Şu sanal ortamda kim neyi paylaşamıyor anlamışda değilim zaten. :yenieek:

Ama sizinle o gün; gerçekten sadece ekmeğinin peşinde olan bir futbolcuya karşı olan tavrınızdaki önce ödülü hakettiğini düşündüğüm masum yaklaşımınızı; abartılarınızla ve amacınızı aşan kişisel hakaret boyutuna taşımanıza gösterdiğim tepkiolarak geri alarak başkasına tevdi etmemin, arkanızdan iş çevirmek olarak algılanmaması için şahsınıza da değer verdiğimi ispatlamak amacıyla yüzünüze karşı bilgi verdim.

Bu tavrımın Adaletsiz olduğu fikrinde iseniz o mesajı bulup linkini paylaşabilirsiniz.

Bence bu hak arayışınızda bir aykırılık söz konusu dahi olmaz.. Siz bilirsiniz.:yenieek:

Tamer ya :D

valla öyle bi yazmışsın ki, sonunda Allah benim belamı versin dedim.

:D

365g24s Farfan imzaya kalmis diyorlar. Baskan evet dedi an, imza atilacak.

Bu 365g24 cok güvenilir derim. Hem Chedjou hem Erman transferinde tab isabet yapdilar.

bi tek Carlinhos olayinda bi salandilar (henüz Carlinhos transferi ama sonlandirmadi...berki gelir, öylece onu da bilmis olurlar..)

İsabet olmuş.

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]Emre Utkucan @EmreUtkucan [/TD]

[TD="class: timestamp"]9 saniye [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Herkesin ici rahat olsun ve herkes sabirli olmaya devam etsin. Hocamiz gece gunduz takim planlamasi uzerine calisiyor.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Mahallede bu almanca konuşanlardan bıktık adamlar foruma gelmiş almanca konuşuyor. Gidin özelden telefon numaranızı alın almanca mesajlaşın telefonda birader burası B. münih forumu değil almanca konuşamazssınız

haklısın evrensel dil varken almancıların burayı kebapçıya çevirmesi hoş degil sana hak veriyorum

Ynt: Transfer Nöbeti

Beyler tamam işi kavga ortamına çekmeyin.Akşama kadar çalışıyoruz.1-2 saat stres atalım diye foruma giriyoruz,sizin abuk subuk kavga muhabbetlerinizi çekemeyiz.

Halit ortaligi germekten ne zevk aliyorsun.herkes senin dedigine katilmak zorunda mi?kimse kendi gorusunu savunmasin mi?senin forumun mu bu arkadas,parselledin mi burayi:p

Re: Transfer Nöbeti

Eskiden nevizade vardi coluk cocukla ugrasmiyorduk boyle nöbette.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Abi şu adamlara Almancı demeyin gözünüzü seveyim ne itici laf la bu.:o

ey iman eden mümin kardeslerim bize baska dil yakısmaz lütfen türkce yazalım cuma namalarına gidelim dualarımızı edelim bu diger kötü dillerden uzak duralım :lol:

تك

بر

​:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt