Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Moderatörler uyuyor Adminler uyuyor nöbetin çivisi pırtmış.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sana ve pakistanli arkadasina yakistirmadam. Sen bu konuda bizi destekleyenler arasinda olmalisin.

Sen burda fransizca konusurken biz sana eslik ediyorduk ama..

Cevap: Transfer Nöbeti

Kendin cal oyna.

Almanya'yi ögretmek istedigimi hangi mesaj'dan cikardin acabaaa.

Oturum konusu cok kolay ya Almanya da yasayanlar icin. Sen o konuyu dert etme yani.
mesajlarina dikkat et ozaman,bir anda vizyonsuz herifler diye foruma atlarsan oyle olmaz.burda oyle adamlar vardirki yer kaplarsin diye seni arka cebine koymazlar.insanlari kücük görmeye kalkma ok

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sen kesin okulda, ötekiler geyik ve keyif pesinde oldunda, ögretmene kosup şikayet etmisindir, herkez uslu uslu dersini yapsin diye.

...yeni geldim Nöbete...herhalde bazileri biraz geyik yapmis, niye bukadar stres oliyor anlamadim.

bu forum da hic mi moderatör olmaz..su girgir ve alman muhabbetine son veren

mesajlarina dikkat et ozaman,bir anda vizyonsuz herifler diye foruma atlarsan oyle olmaz.burda oyle adamlar vardirki yer kaplarsin diye seni arka cebine koymazlar.insanlari kücük görmeye kalkma ok

Kendin cal oyna ve devam et. Kimseyi kücük görmüyorum. Haddim degildir. Vizyonsuz dedigim kisiler bilirler zaten.

Kendi basina sacmaliyip durma surda daha fazla. Yok Almanya'yi ögertmek, yok kücük görmek, ne diyorsun sen ya?

Polemik yaratmayalim.

Hep beraber türk+alman milli marsini okuyalim, hepimiz kardesiz. Biz burda Türkiye'yi temsil ediyoruz.

Re: Transfer Nöbeti

Sen kesin okulda, ötekiler geyik ve keyif pesinde oldunda, ögretmene kosup şikayet etmisindir, herkez uslu uslu dersini yapsin diye.

...yeni geldim Nöbete...herhalde bazileri biraz geyik yapmis, niye bukadar stres oliyor anlamadim.

Kes lan ne cıvık bir adamsın sen

Kendin cal oyna ve devam et. Kimseyi kücük görmüyorum. Haddim degildir. Vizyonsuz dedigim kisiler bilirler zaten.

Kendi basina sacmaliyip durma surda daha fazla. Yok Almanya'yi ögertmek, yok kücük görmek, ne diyorsun sen ya?

Polemik yaratmayalim.

Hep beraber türk+alman milli marsini okuyalim, hepimiz kardesiz. Biz burda Türkiye'yi temsil ediyoruz.

Sen oku alman marşını birader. Biz sizi burdai temsil etmiyoz. Biz burda türkün türkçe konuştuğu kişileri temsil ediyoz . Hadi kendin çal kendin oyna

tartışmaların arasına iki transfer haberi sıkıştırın da sıkılmayalım bizde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt