Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Şampiyonlar ligi şampiyonu olsak transferleri yine erkenden bitiremeyiz süper kupa finaline antrenmansız adamla çıkarız.Son 2 senenin şampiyonuyuz ama halen transferleri erkenden bitiremedik.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Şampiyonlar ligi şampiyonu olsak transferleri yine erkenden bitiremeyiz süper kupa finaline antrenmansız adamla çıkarız.Son 2 senenin şampiyonuyuz ama halen transferleri erkenden bitiremedik.

sorun sadece o değil....

bu araxda gctv farfan ı konuşuyor amk gazetesi gösteriliyor.

Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Sahsen Kolarov u Carlinhos a tercih ederim . İnsallah dedikleri gibi satin alma opsiyonu ile kiralariz

ilk 11'e en az transfer yapmasi gereken takim biziz ama hala bir meloyu bile almadilar. sol bekide riera'ya emanet ediyoruz. aman güzel. ceyhun-yekta oynar artik orta sahada.

chedjou 6,3

melo 3,5

tremoulinas 4

umut 3

16-17 milyon harcama minimum sunuda yapacak gücümüz yok yani..

2.sermaye arttırımının olmaması bütün planları alt üst etti bence

Obi Mikelin konuştuğu Sabah Gazetesine

Cümleten Selamın Aleyküm Arkadaşlar. Nasılsınız.:ayatollah:

Bazı gazetelerde gördüğüme göre gene mikel bize yazılmaya başlamış. Ben şahsen önlibero da mikelin stoper anlayışı ile oynamasını görmektense, bir Squeira,yada bir kolarov un önlibero olarak mikelden daha faydalı olacağını cidden inanıyorum.

Özellikle de Squeiranın çizgide 8-10 metrelik sadece kendisinin görebildiğini düşündüğüm o daracık koridorda verkaçlarla o hızla nasıl kolay ilerleyebildiğini gördükçe, ortasahada bir yanında selçuk bir yanında wesley olursa eminim topa sahipken önliberoda zincirle bağlasan tutamazsın. İleri çıkışlarında 4 lü defans chedjou nun önliberonun yerini doldurması ile 3+1 e dönerek bu boşluğu rahat doldurur.

Ya da kolarov;.... Rakip kalede etkili olmak için penaltı noktasına inmesine hiç gerek yok, ceza yayının yakınına kadar inmesi yeterli. Hemen hemen her şartta çıkarabilidiği sert şutları çok etkili olur ve mevkisinden fazla uzaklaşmayı gerektirmez..

AMA en büyük fark, stoper anlayışı ile değil her fırsatta dikine oynamayı isteyen bir ön liberomuz olur. Yani; ilk senesindeki melo ya benzeyen bir önlibero....

Fakat genede Mikel gelirse ( futbol tekniği ile değil ) oyun anlayışı ile beni utandırırana kadar; eleştirmeyi keserim ama can-ı gönülden desteklemem zor görünüyor.. İnşallah yanılırım. Beni daha ilk maçlarında utandırır..

kerim frei alıyoruzda yiğit gökoğlan sercan yıldırım furkan özçal mehmet batdal okan derici gibi buda kaybolup gitmesin

Bir yedek kaleci + 3. Forvet olarak Umut ve 4. forvet ( Genc bir isim olabilir Mesala : G.Ant den Muhammed ) Melo + Frei + Farfan cok iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt