Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

752844_Galatasaray_SK.jpg

yalnız bizim bu kadroyu dağıtırlar :)

akp yi sevmiyorum, chp nin hali zaten aglanacak durumda, oy avindalar ve o yüzden karisiyorlar, Atatürk olsa zaten ülkeden men eder di fenerbace yi

Sabrinin Sevilla ya transferi ne oldu . Sabri nin menajeri her transfer Donemi boyle yuregimizi agzimiza getiriyor :))

muslera semih chedjou melo selçuk burak sneijder drogba(alınacak orta saha melo diyelim) bunların yeri garanti

Muslera

Eboue

Chedjou

Melo

Sneijder

Drogba

Sol Bek

Kanat

Yabancilarimiz böyle olmali bence. 6+2'ye göre her hafta ikisi yedek bekler. Cok fazla sorun olmaz.

Ben AB statüsünü getireceğimize inanıyorum ancak oldu ki 6+2+2'de kaldı sınır o zaman , dediğin gibi yapabiliriz Murat ancak çok kaliteli yerli alternatifler şart.

akp yi sevmiyorum, chp nin hali zaten aglanacak durumda, oy avindalar ve o yüzden karisiyorlar, Atatürk olsa zaten ülkeden men eder di fenerbace yi

Kemal Kilicdaroglu gibi zavallilar varken bu AKP iktidarina hicbirsey olmaz. Oy arttirirlar ama kaybetmezler. Zavalli herif. Yaziklar olsun

nöbete yeni sayfa açsınlar kas kas

Açıklamalar ve transferler açıklanmadığı sürece 950 küsur sayfaya rağmen kasma olmuyor.. Ama işler hızlanınca yoğunluk etkisi ne derece olur bilemem. kap (lar) dan sesler gelene kadar idareli kullanmak lazım..:D

kanatlardan deler geçerler

Türkiye ligi icin yazmisdim onu ben zaten. Eboue sampionlar liginde oynar bence. riera in yerine ama kesinlikle carlinhso yada bilemedim baska gercek sol bek alinmali. riera ile bu is yürümez savunma bakimindan.

bide önünde savunmasi pek göremedigim kerim frei varsa hic olmaz :)

Diger tarafda farfan ama baya yardim ediyor savunmasina . schalke de yardim ediyordu baya yani en azindan.

hamit türkiye ligi icin savunma seviyesi yeterlidir bence. iniestayi durduran adam bukadar beklentide olalim yani artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt