Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

AB statüsü gelirse Burak'i da rahatca satabiliriz 20milyona..

En azindan yedekte 2 oyuncumuz olacak, 8 yabanci hakkimiz var.
iyide 6+0+4 zaten mumkun olmayan bir sistem, 6+2+2 gecen yilki sistem,ben sahada istedigim yildizi alip oynatamadiktan sonra hicbir halta yaramayan bir sistem,yedekte dany ve amrabat olsa ne olur olmasa ne olur

1)55 mesaj atmam kuş olduğum ya da senden daha az G.Saray'lı olduğum anlamına gelmez.

2)O fotoğraftaki oyuncuları tüm G.saray'lı taraftarlar istemiyor.Bende goygoy olsun diye koydum zaten.

3)Benim fenerli olduğumu ispat etmek zorundasın,ispat edemezsen özür dilemelisin.
özürmüüü:lol:

Abi şunu istiyorum Ab olayı kalksında bizde diğer Avrupa takımları gibi genç yeteneklerin avına düşelim artık..

en kotu 6+2+2 olsun bu sezon bidaki sezon da ab serbest oldumu ona gore transfer plani yapariz

oyle zit bir karar olamaz

zaten ab gelmez de gelirsede bunun kacinin ilk 11 de oynar diye sinir daha olamaz bunu bir anlayin artik, ab serbest oldumu tam serbest oluyor

ancak ab disindaki adamlara sinir koyabilirsin ondan sonra, mesela en fazla 3 diye

..:007::005:

Lütfü Arıboğan: Melo konusunda yakın zamanda olumlu şeyler olur. Galatasaraylılar mutlu olacaktır. (Radyospor)

Bu arada yabancı sınırını 6+2+2 yapmayan zihniyet fukaraları AB statüsünü onaylayacaklarını hiç sanmıyorum. Öyle bir şey olursa eğer acayip şaşırırım.

Lutfi Aribogan Melo'nun 8 temmuz ingiltere kampina yetisecegini dusunuyorum demis. Transferler tamamen yabanci sinirlamasina bagli ve istedigimi gelismeler olmaz ise transfer yapmamiz cok zor. Ligradyo

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Tupcu'yu bilmiyormusunuz sanki. Adamin yuzune "olumlu" konusur, arkasindan "olumsuz" karar alir. Tupcu'nun lafina guvenipte hareket edenlerde suc. Tupcu'ye hic beklemeden coktan mahkeme'ye basvurulmaliydi.

6+2+2 geri gelir bu da isimize yaramaz.

He bu arada AB statüsüde yeterli bir çözüm değildir.

[h=5]İlhan Cavcav: 17 kulüp yabancı sınırının değiştirilmesi için imza topladı. Fenerbahçe destek vermedi.

Lütfu Arıboğan: TFF, yabancı sınırının değiştirilmesi konusunda iyi niyetli. Sanırım konu hakkındaki son kararı yarın verecekler.

Lütfi Arıboğan: "Melo konusunda her şey olumlu gitseydi çoktan açıklardık."(Radyospor)[/h]

TFF 6+0+4 kuralını çıkarttığında Fb ile araları iyiydi.Son UEFA olaylarından sonra fb ile araları açık,diğer kulüplerin isteklerini yerine getirmek zorundalar yani şuan TFF'nin elleri mahkum.F.Bahçe ile de araları bozukken diğer 17 kulubün istediğini yaparlar.Bu AB sistemi olur mu zor ama 6+2+2 olması bana göre kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt