Burhan Dag
Sarı Üye
- 20 Haziran 2009
- 118
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti
AB statüsü gelirse Burak'i da rahatca satabiliriz 20milyona..
AB statüsü gelirse Burak'i da rahatca satabiliriz 20milyona..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AB statüsü gelirse AB pasaportu olmayan kaç oyuncuya izin verilir ?
iyide 6+0+4 zaten mumkun olmayan bir sistem, 6+2+2 gecen yilki sistem,ben sahada istedigim yildizi alip oynatamadiktan sonra hicbir halta yaramayan bir sistem,yedekte dany ve amrabat olsa ne olur olmasa ne olurEn azindan yedekte 2 oyuncumuz olacak, 8 yabanci hakkimiz var.
6+2+2 ne faydasi varki ne ise yarar
gelse bile bu sene gelmez bence. 6+2+2 gelir sonra yine fenerin dedigine giderler. yani 2 sene sonra AB serbest kalir. onada hay hayim yeterki gelsin yani.
Hä??
AB'nin ne anlami kalir böylece?
özürmüüü:lol:1)55 mesaj atmam kuş olduğum ya da senden daha az G.Saray'lı olduğum anlamına gelmez.
2)O fotoğraftaki oyuncuları tüm G.saray'lı taraftarlar istemiyor.Bende goygoy olsun diye koydum zaten.
3)Benim fenerli olduğumu ispat etmek zorundasın,ispat edemezsen özür dilemelisin.
ben lütfi aribogana göre konuştum. feneri kimse takmaz şu durumda.:yenieek:
oyle bir sistem zaten olamazdi mumkun degildi,tamamen tüpcünün fantazisiydien azindan 6+0+4 dan daha iyi...
oyle zit bir karar olamaz
zaten ab gelmez de gelirsede bunun kacinin ilk 11 de oynar diye sinir daha olamaz bunu bir anlayin artik, ab serbest oldumu tam serbest oluyor
ancak ab disindaki adamlara sinir koyabilirsin ondan sonra, mesela en fazla 3 diye
özürmüüü:lol: