- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
dursun özbek ahmet özdoğanı ve adnan öztürkü yönetime alsın,sonrada bıraksın başkanlığı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puhahaha yorumlar müthis yaBuzz Spor sur Twitter : "Cin'de Emre 'Mor' cığlıkları https://t.co/Bh17uaRHo"
bizim hic taraftarimiz yok mu orada yaw, paramiz yok diye mi gitmiyoruz hic Avrupa disina
Wilmar Barrios Volante - YouTube leiva ile birlikte gelir inşallah
ligtvye inanmadığım için ilgilenmiyorum.wilmarı twitterdan 1-2 kişi yazdı.Bu wilmar barrios ismi nerden cikti sergen?
LigTV'nin haberine gore 1 orta saha ve 2 forvet alinacakmis, yani 2 orta saha alinmasi biraz zor.
Gecen sene ne yasadiysak, aynisi bu sene de yasiyoruz transfer konusunda. Gercek su ki, transfer konusunda tarihin en beceriksiz yönetimine sahibiz.
Ben böyle birsey görmedim. Bi yönetim hic mi birsey beceremez? Para pul vs. bunlar önemsiz. Para yokken de nokta atisi yapabilirsin.
Ama bunlar gercekten cok amatör, cok beceriksiz. Artik sinirlenmiyorum bile. Beklenti icerisine de girmiyorum cünkü gereginin yapilmayacagini biliyorum.
Gercekten Allah sabir versin Galatasaray taraftarina. Bu adamlar varken, basari mucizedir.
dursun özbek ahmet özdoğanı ve adnan öztürkü yönetime alsın,sonrada bıraksın başkanlığı.
Dzemaili, Bologna ile anlaştı. Avukatı, G.Saray ile bonservis sorununu kısa sürede çözmek istiyor. [Coriere Bologna]
avukatina noluyo menajeri yok mu bu malinDzemaili, Bologna ile anlaştı. Avukatı, G.Saray ile bonservis sorununu kısa sürede çözmek istiyor. [Coriere Bologna]
suan yapabilecegimiz en buyuk transfer eder gibi duruyorŞu Adrian Ramos u çok beğeniyorum be renktaşlar keşke bizim oyuncumuz olsa
An itibariyle vasat oynuyor.Şu Adrian Ramos u çok beğeniyorum be renktaşlar keşke bizim oyuncumuz olsa