Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun özbek ahmet özdoğanı ve adnan öztürkü yönetime alsın,sonrada bıraksın başkanlığı.

Gecen sene ne yasadiysak, aynisi bu sene de yasiyoruz transfer konusunda. Gercek su ki, transfer konusunda tarihin en beceriksiz yönetimine sahibiz.

Ben böyle birsey görmedim. Bi yönetim hic mi birsey beceremez? Para pul vs. bunlar önemsiz. Para yokken de nokta atisi yapabilirsin.

Ama bunlar gercekten cok amatör, cok beceriksiz. Artik sinirlenmiyorum bile. Beklenti icerisine de girmiyorum cünkü gereginin yapilmayacagini biliyorum.

Gercekten Allah sabir versin Galatasaray taraftarina. Bu adamlar varken, basari mucizedir.

Duayen admin olaya el attı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sene ne yasadiysak, aynisi bu sene de yasiyoruz transfer konusunda. Gercek su ki, transfer konusunda tarihin en beceriksiz yönetimine sahibiz.

Ben böyle birsey görmedim. Bi yönetim hic mi birsey beceremez? Para pul vs. bunlar önemsiz. Para yokken de nokta atisi yapabilirsin.

Ama bunlar gercekten cok amatör, cok beceriksiz. Artik sinirlenmiyorum bile. Beklenti icerisine de girmiyorum cünkü gereginin yapilmayacagini biliyorum.

Gercekten Allah sabir versin Galatasaray taraftarina. Bu adamlar varken, basari mucizedir.

Özbek biraderler olduğu sürece bir halt olucağını zannetmiyorum hazırlık maçlarını izlediysen bruma haricinde oyun oynayan yok tvler gazeteler net siteleri bizim td yi gazlıyor farkettiysen ben hala diyorum hollandalı iyi bir hoca değil kötüden bile düşük seviyede ve kasımı göremiyecek bu kesin adım gibi biliyorum şuan medya sadece kötü tdyi gazlıyor bunu dursunve ekibi yaptırıyor bize ibrahimoviçi yutturdğu gibi Gs yi 2000 yılından buyana araştırıcam su adayı geri alıcam bunlarıda GK ya yutturdu yani bu adam yalancının kralı

Dzemaili, Bologna ile anlaştı. Avukatı, G.Saray ile bonservis sorununu kısa sürede çözmek istiyor. [Coriere Bologna]

Şu Adrian Ramos u çok beğeniyorum be renktaşlar keşke bizim oyuncumuz olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt