Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3okklM.png
[/URL][/IMG]
Ekrana cok guzel yakisiyor beee koçum

Cok begendim. Sormasi ayip buraya foto olarak atabilirsin mi :)

Selçuk cezaya çok sinirlenmiş ayrılmak istiyormuş gibi haberler var medyada gitsin çinden de hatta ciddi ilgileniyormuş burakın takımı
Selcuk İnan Cin Ligi'ne Doğru
Selcuk İnan Burak'la buluşacak-Aktif Medya
selçukun yerine gencecik 19 yaşında bir topçu arkadaşımız var Oleksandr Zinchenko - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
euro 2016da grup maçlarının üçündede oynadı man city yalnızca 2 milyon avroya kadrosuna kattı kiralayabilir beğenirsek sene sonunda satın alırız
Shakhtar Donetsk altyapısından yetişen Zinchenko, Ufa formasıyla 33 maçta, 2 gol ve 4 asist üretti. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası da dahil Ukrayna Milli Takımı ile 6 maça çıkan orta saha oyuncusu, bir gol kaydetti.19 yaşında olmasına rağmen euro 2016 da forma giymiş ukrayna milli takımının 6 kez formasını giymiş bir yetenek kendisini Rakitic'e benzetiyorum ve onun seviyesine kadar çıkabilecek bir çocuk
OLEKSANDR ZINCHENKO | Goals, Skills, Assists | FC Ufa | 215/216 (HD) - YouTube

Defansif olarakta çok iyi bir anda hiç beklemeden topu çalıp hızlıca dikine giriyor müthiş top sürerek bilekleride çok iyi.Hocamızın açıklamalarından dikine seri oynamak istediğini biliyoruz işte bu çocuk ilaç olur ona

Oleksandr Zinchenko - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

yalan olan bişey yok.alman basınının iddiası var.

Selçuk cezaya çok sinirlenmiş ayrılmak istiyormuş gibi haberler var medyada gitsin çinden de hatta ciddi ilgileniyormuş burakın takımı
Selcuk İnan Cin Ligi'ne Doğru
Selcuk İnan Burak'la buluşacak-Aktif Medya
selçukun yerine gencecik 19 yaşında bir topçu arkadaşımız var Oleksandr Zinchenko - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
euro 2016da grup maçlarının üçündede oynadı man city yalnızca 2 milyon avroya kadrosuna kattı kiralayabilir beğenirsek sene sonunda satın alırız
Shakhtar Donetsk altyapısından yetişen Zinchenko, Ufa formasıyla 33 maçta, 2 gol ve 4 asist üretti. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası da dahil Ukrayna Milli Takımı ile 6 maça çıkan orta saha oyuncusu, bir gol kaydetti.19 yaşında olmasına rağmen euro 2016 da forma giymiş ukrayna milli takımının 6 kez formasını giymiş bir yetenek kendisini Rakitic'e benzetiyorum ve onun seviyesine kadar çıkabilecek bir çocuk
OLEKSANDR ZINCHENKO | Goals, Skills, Assists | FC Ufa | 215/216 (HD) - YouTube

Defansif olarakta çok iyi bir anda hiç beklemeden topu çalıp hızlıca dikine giriyor müthiş top sürerek bilekleride çok iyi.Hocamızın açıklamalarından dikine seri oynamak istediğini biliyoruz işte bu çocuk ilaç olur ona

Oleksandr Zinchenko - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

çinde transfer dönemi bitti diye okmuştum muht. yalandır

çinde transfer dönemi bitti diye okmuştum muht. yalandır

Selçuğu gönderemesek bile alalım bu arkadaşı takımda ortasaha yok riekerink gençlere şans vermeyi sever 1999 doğumlu gökay 1997 doğumlu birhanı deneyen bir isim bu çocuğuda alsak oynatır
Hem düşünsene adamın önünde dünyanın en iyi 10 numaralarından SNEİJDER oynayacak pişirir bu çocuğu reis

Trabzonspor, 2 yıllık anlaşma sağlanan Jan Durica'ya yılda 1.3 milyon euro sabit ücret ödeyeceğini açıkladı.

Hala transfer beklemeye devam mi

Dursun baskan oldugu sürece hic birsey olmaz,transfer yapsa bile kalitesiz adamlari getirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt