- 26 Eylül 2012
- 122.925
- 73.859
- 5.208
[/URL][/IMG]![]()
Ekrana cok guzel yakisiyor beee koçum
Cok begendim. Sormasi ayip buraya foto olarak atabilirsin mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[/URL][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
ya da nereden bulabilirizCok begendim. Sormasi ayip buraya foto olarak atabilirsin mi![]()
yalan olan bişey yok.alman basınının iddiası var.
Selçuk cezaya çok sinirlenmiş ayrılmak istiyormuş gibi haberler var medyada gitsin çinden de hatta ciddi ilgileniyormuş burakın takımı
Selcuk İnan Cin Ligi'ne Doğru
Selcuk İnan Burak'la buluşacak-Aktif Medya
selçukun yerine gencecik 19 yaşında bir topçu arkadaşımız var Oleksandr Zinchenko - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
euro 2016da grup maçlarının üçündede oynadı man city yalnızca 2 milyon avroya kadrosuna kattı kiralayabilir beğenirsek sene sonunda satın alırız
Shakhtar Donetsk altyapısından yetişen Zinchenko, Ufa formasıyla 33 maçta, 2 gol ve 4 asist üretti. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası da dahil Ukrayna Milli Takımı ile 6 maça çıkan orta saha oyuncusu, bir gol kaydetti.19 yaşında olmasına rağmen euro 2016 da forma giymiş ukrayna milli takımının 6 kez formasını giymiş bir yetenek kendisini Rakitic'e benzetiyorum ve onun seviyesine kadar çıkabilecek bir çocuk
OLEKSANDR ZINCHENKO | Goals, Skills, Assists | FC Ufa | 215/216 (HD) - YouTube
Defansif olarakta çok iyi bir anda hiç beklemeden topu çalıp hızlıca dikine giriyor müthiş top sürerek bilekleride çok iyi.Hocamızın açıklamalarından dikine seri oynamak istediğini biliyoruz işte bu çocuk ilaç olur ona
Oleksandr Zinchenko - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
iiymis bu zinchenko
çinde transfer dönemi bitti diye okmuştum muht. yalandır
CundilinhoYOLALZINHO'yu almaliyiz
bugün demi transfer yok
Seref Aydin en son hangi transferi bildi haberi olan?şeref aydın'a göre lucas'ı aldık.
kruse mu bas dost mu ?