Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanyadaki renkdaslarimiza geçmiş olsun saldırı olmuş sanirim Allah yardimciniz olsun.

dursuuun bejeke kadarda olamıyon çapsız turşu ork kafalı yedin bizi be yedin

Karaktersiz takım işte.

Diego Ribas:"Takımımızda sürekli baskı vardı, Soyunma odasına bir başkan girebilir mi? Böyle rezil bir anlayış insanları horgörmeler yaşanmamalı,
-Kupa maçında Galatasaray'ı tebrik edecektim fakat kulübün başkanı buna mani oldu, Ne varki sonuçta yendiler kupa kaldırdılar ve tebrik etmek lazım".

ulan bu adriano çok sağlam sol bek yaşıda bildiğin kadarıyla çok değil 8taşta ne işi var ?

Karaktersiz takım işte.

Diego Ribas:"Takımımızda sürekli baskı vardı, Soyunma odasına bir başkan girebilir mi? Böyle rezil bir anlayış insanları horgörmeler yaşanmamalı,
-Kupa maçında Galatasaray'ı tebrik edecektim fakat kulübün başkanı buna mani oldu, Ne varki sonuçta yendiler kupa kaldırdılar ve tebrik etmek lazım".

Bu utanmaz kulüp tarihimizin en başarılı Başkanı hakkında nasıl böyle konuşabilir

Bu ateş üfleyerek sönmez

Transfer istiyom beeen :D ağlıcam cocuk gibi şimdi ya.:atess:

Çok gizli bir bilgi aldım sevdiğim saydığım abimden,

Braga nın 23 yaşındaki Sırp forveti Stojijkovic ile ilgileniyomusuz. 5 Mio ıstiyolarmis biz 3e kadar cikmisiz.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Braga nın 23 yaşındaki Sırp forveti Stojijkovic ile ilgileniyomusuz. 5 Mio ıstiyolarmis biz 3e kadar cikmisiz.

bismillah bugüne kadar neredeydin. Kus h.o. diyebilirmiyiz

Yoo ara ara yazıyorum ki ben zaten ne alakası var

kaynaksız ceza kardeşim taraftar ile oynamayın.

Çok sevdiğin abin avatarda ki kişi ise inanırım.

Kardeşim bende galatasarayliyim niye uydurayim allah allah

ntvspor da Adriano haberini okudum, daha kulüp le anlasmamislar, nasil Besiktas da oluyor yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt