Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani zor yönetim akpa akpro gibi birini alırsa dinamo gibi işler.

akpa akpro leiva syı alırsak orta saha atak yürütemez fener ve bjk ortasahasının farkını düşün oraya kevin kampl badou ndiaye hakim ziyech tarzı bir adam lazım hakim ziyech alınırsa defansif zafiyetler olur e kampl çok pahalı badou ndiaye ideal bunun için box to box ciğersiz at gibi ma boyuncu pres yapar adam kovalar topu alıp ileride hızlı çıkar malum bu seneki gol sayılarıda belli

Beşiktaşın 23 yaşındaki genç adrianoyu transfer etmesi hayallerimi yıktı şampiyonluk turu atmak için aldığım arabayı az önce tinerle yaktim

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

akpa akpro leiva syı alırsak orta saha atak yürütemez fener ve bjk ortasahasının farkını düşün oraya kevin kampl badou ndiaye hakim ziyech tarzı bir adam lazım hakim ziyech alınırsa defansif zafiyetler olur e kampl çok pahalı badou ndiaye ideal bunun için box to box ciğersiz at gibi ma boyuncu pres yapar adam kovalar topu alıp ileride hızlı çıkar malum bu seneki gol sayılarıda belli

Bu yönetim daha forvet alamıyor kardeş bakalım n'olacak ...

Transfeer yokmuuuu :( :( :(

Yarından sonra gidiyo takım danimarkaya la transfer yapın kampa yetişsin.

244 misafir ne o ne üye olsanıza bari ...

yarin belki birseyler olur yaww, pazar günü olmaz

Sali gunu cok buyuk seyler olacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfeer yokmuuuu :( :( :(

Yarından sonra gidiyo takım danimarkaya la transfer yapın kampa yetişsin.

34ocy9w.png

Muhtemelen yarin kamp kadrosu aciklanir, kadroda dusunulmeyen oyunculari merakla bekliyorum :D

---------------------------------------------------------Muslera----------------------------------------------------
Linnes--------------------Serdar----------------------------------------Chedjou--------------------------Carole
----------------------------------------Akpro--------------------------Bazoer/Linetty---------------------------
Bruma---------------------------------------------------Sneijder(C)--------------------------------------Poldi/Sinan
----------------------------------------------------------Bony/Dost/LLORENTE

keske linettyi alabilsek :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt