Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim kadroda en cok hazedemedigim adam kesinlikle donk denen o kereste ondaki gamsızlık kimsede yok sıkıysa kovun havasında herif

Donk umut olcan tarik salih out

2 forvet 2 önlibero 1 sol bek in

Riekerink bunu yapmasi lazim, 3 transfer yetmez.

:D Riee hocam olcan-tarık-donk-umutu alma sen bu taraftarın başkomutanı olursun herkesin saygısı hak edersin.Parti kur oy verelim be hocaam :D

Edit : Transfersizlikten abartıyorum bu kadar :D abartalım da.

Son düzenleme:
Chedjou,Tarık,Olcan,Donk,Umut,Salih

Yılıık maaşları 11 milyon euroya denk geliyor.
Bunları kadroda tutan en ağır yavşaktır.

Transfer yapın artık YAAAAA........
ÇÖP Olsun, Transfer Olsun.... Nefes alsın yeter....

Mario Gomez, Borussia Dortmund ile anlaşma sağladı.
(Hürriyet)

Schurle de onlarda :D

Bu sene Bjk icin fiyasko olacak.Forvet mevkiinde Ba ve Gomez ile sanslari iyi tuttu ama bu sefer tutturamayacaklar.

bu sene toparlamazsa taraftar ağzına eder onun

sorunda o zaten bu herifin toparlanmıs hali bu,böyle bir odunu istedigin kadar yontmaya ugras olmaz

herif sanki önceden melo gibiydide sonradan bozuldu bildigin denizlinin bize kol gibi soktugu bir kazık

taraftar birşey yapmaz tribünler satılıkların elinde hoca kovdu kovdu yoksa elimizde patladı

Bu Donk denen asagilik AZ Alkmaar'da oynarken Demy de Zeeuw'un sevgilisini hoplatmis. Kiz takimdaki butun zencilere vermis, Waterman, Lens falan. Gelmeden once de yazmistim bunu.

Yillardir ayni

Tarik kadroya alinmaz,umut alinir cünkü transfer yok,Donk alinir transfer yok,olcan alinir transfer yok

Cok kötü yönetiliyoruz ne yazik ki

Bu sene Bjk icin fiyasko olacak.Forvet mevkiinde Ba ve Gomez ile sanslari iyi tuttu ama bu sefer tutturamayacaklar.

Bizim ligde şampiyon olan takım nedense saçmalamaya başlıyor. Kadrosunu koruyup eksik yerlere kaliteli takviyeler yapmak yerine en önemli adamları kaybedip gereksiz takviye yapılıyor. Son 2-3 sene hep böle oldu.

Ama kaliteli bi forvet alırlarsa yine tuttururlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt