Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.757
- 14.955
- 1.498
Ulan bu sefer gol olsun be alın dostu leivayi beceriksiz dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün transfer ama kötü adam, yoksa transfer zamanın son gününde bir tık daha iyi oyuncu mu sorsalar "BUGÜNNN" bağırma kıvamına getirdiler beni....Niyeti bozmuşsun sen![]()
![]()
Adriano iyi bir Oyuncu.adriano 2 yıldır barcada top oynayamıyor kendi bile unutmuştur barcada oynadıgını iş yaparmı yapar ama deli gibi oynadıgı zamanlar coktan gecti
aynı şey gökhan gönül içinde geçerli onunda kasık attımı 2 ay yok
Kruse vs Dost
Sizce ( 1 ) kim daha iyi Futbolcu ve ( 2 ) bize kim daha çok fayda sağlar ?
O selçuk orda bi rahatsız ediyo abi ya Linnesin performansı da iyi değil ama o rahatsız etmiyo meselaHey yavrum hey..
![]()
Çıkınca çine satar burağı sattığı gibien azından gözltına alsınlar transfer dönemi bitene kadar korkuyorum şimdi muslera yı brumayı filan satacak diye
Biliyorum konuyla fazla alakası yok ama sanki bizi (Almanya'da yaşayan gurbetcileri) de çok zor günler bekliyor.
eger isid netlesirse boku yedik
Bizim ligde şampiyon olan takım nedense saçmalamaya başlıyor. Kadrosunu koruyup eksik yerlere kaliteli takviyeler yapmak yerine en önemli adamları kaybedip gereksiz takviye yapılıyor. Son 2-3 sene hep böle oldu.
Ama kaliteli bi forvet alırlarsa yine tuttururlar
Tutturamazlar renkdas şansa bala 2 sene muazzam forvet tutturdular ama 3.sü olmaz