Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bileklikten ne farkı var olmaz o iş taraftar tepkili
Bu proje dursunun içinde olmadığı bir yönetim düşünülerek söylenmiştir
:)

Taraftara üstünde fotosunun olduğu güzel bir GALATASARAY kimliği ve

GALATASARAY logolu 1 kalem yollarsin taraftarın da gönlü hoş olur.

HELAK OL DURSUN

Gökmen Özdemir: "Bas Dost, Galatasaray'a teklif edildi ama Galatasaray hâlâ karar verip geri dönüş yapmadı."

Gökmen Özdemir: "Johansen, Delaney'e göre daha ön planda. Yönetim, Delaney'i pahalı buldu."

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 43 dk.43 dakika önce
Galatasaray ise Liverpool'dan Leiva ile son aşamaya geldi. Liverpool ABD'de kampta. Saat farkından dolayı bugün içerisinde haber bekliyorlar

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 37 dk.37 dakika önce
@frusciantejohn
delaney değil norveçli Johansen ön planda. Delaney pahalı gelmiş

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 36 dk.36 dakika önce
@Fleurquin10 biri de Johansen olur, 3. isim bende yok şimdilik. Delaney pahalı gelmiş Galatasaray'a

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 29 dk.29 dakika önce
@SAATSPOR bas dost teklif edildi GS'ye. Ama hala GS karar verip dönmedi. Kruze bilgim yok

keepwalkin ‏@ForeverGS1905 33 dk.33 dakika önce
@gokmnozdmr
Sorulara cevaba girmişsin hocam, arada bu mesajı da görürsün umarım :) Kamp kadrosuna alınmayacak oyuncular? TARIK,OLCAN,DONK ??

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 28 dk.28 dakika önce
@ForeverGS1905
muhtemel.. Bugün görüşmeler yapılıyor

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 28 dk.28 dakika önce
@SportifCumleler
Josue ile ilgili o top Riekerink'te. İsterse alacaklar oyuncuyu

johensen-leiva-dost'u alın üstüne denayer gelsin bu yönetime göre iyi iş sayılır.

2 sarışın geliyo ,bi de zenci alak.zencisiz ortasaha olmaz.3.ortasahanın kim olduğunu bilmiyomuş gökmen özdemir.

3 orta saha mı alınacağını söyledi yok artık zannetmiyorum alacağımızı. En fazla 2 olur bu yönetimle o kadar olursa yine iyi.

Ama 3 orta saha alınacaksa biri Leiva gibi tecrübeli biri Akpo gibi defansif yönü çok iyi enerjisi bitmeyen diğeride skorer yönü daha iyi çift yönlü hızlı oynayan Johansen gibi olursa çeşitlilik katmış oluruz ama ümiytlenmeye de gerek yok zannetmiyorum böyle bişey olacağını.

2 isim alacaksak biri Akpo diğeride Johansen/ Delaney olmalı bence.

demba ba gomez karga gidip forvetine bu adamları alıyor bizde hala bas dost mu olsun bas git mi olsun yok tom cruıse mu olsun bu gidişle karga gene bombayı patlatır bizde poldi gol atsın diye dua ederiz gene

Beyler 11/12 sezon hariç, Baş Dost'un Videosunu göremedim ?

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur 8 sa.8 saat önce
Galatasaraylı yöneticiler, Dzemaili'nin de takımla birlikte Danimarka kampında olacağını belirtti.

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur 8 sa.8 saat önce
Galatasaraylı yöneticiler, Dzemaili'nin de takımla birlikte Danimarka kampında olacağını belirtti.

zaten bonservissiz vermemiz agir sacmalik olur; Euro 16 da iyi performans gösterdi, bedavaya verecek degiliz

CoCK2dCXgAAw6jZ.jpg

adam be

Haydi inşallah...
Keşke Johansen yerine M'Vila / Song alınsa. Selçuk kesik yerse ... Buna bile şükür edilmeli.

Ben yinede Lucas yerine Diarra/M'Vila/Song isterdim...

7194f6543cc7a8b69c30828e78dbd3d6.jpg

Son düzenleme:
Buda yazdığına göre iş tamamdır o zaman.
Pes Türkiye
Az önce ·
‪#‎TRANSFER‬ | Galatasaray, Lucas Leiva transfer için Liverpool kulübü ile görüşmelerine hız kazandırdı. Görüşmeler olumlu ilerliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt