Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakat adami almasak daha iyi

Kruse yahut Baş Dost tercihine göre farklı bir Oyun anlayışımız olacak.

Kruse ile daha çok kısa pas oyunu oynariz. Bas Dost ile bolca orta açma ve hava oyununda faydalı oluruz.

1. Diarra
2. Song
3. M'Vila
4. Lucas Leiva

Leiva benim 4 tercihim :(

Lucas'ın sakatlığı harmstring injury imiş.Derecesine göre geri dönme süresi değişiyor

• 2 to 5 days for a grade 1 injury
  • Up to a few weeks or a month for grade 2 or 3 injuries
Maksimum 4 hafta sakat arkadaş.Sakatlığın durumuna göre davranmak gerek adam kampı kaçırıcak sakatlığı ciddiyse zaten

lucas, l.cana tarzı bir adam. birde sakatlık sorunları var.

taraftarın pek beğenecegini sanmıyorum.

leiva dizinden sakatlanmis yw

baska herif bulak
fa8e65cb5d127e86d97302557f3dc150.jpg

En son yine hamstring injury yani diz arkasındaki tendonlardan sakatlanmış.
Bu pis bir sakatlık yani sanmıyorum ki ameliyatlık birşey olsun ama odemden fazla bir sakatlıksa 1 aydan önce topla çalışamaz. Nuks ihtimali olan bir sakatlık.

Ben zaten bu herife sıcak bakmıyorum ya neyse

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Eğer uzun süreli sakatlıksa almazlar zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

yetenegi olmayan bi adama dünyaları bayılıcaz birde :D

entresan evet. para yok diye ağladıgımız bir ortamda;

s.aziz - 4.5m euro
lucas- 4m euro

9.5m euro'yu iki tane kazmaya yatırdık. extra bir paramız daha kaldıgını düsünmüyorum. en ii ihtimal ile belki rodellega alınır.

para yok cünkü.

entresan evet. para yok diye ağladıgımız bir ortamda;

s.aziz - 4.5m euro
lucas- 4m euro

9.5m euro'yu iki tane kazmaya yatırdık. extra bir paramız daha kaldıgını düsünmüyorum. en ii ihtimal ile belki rodellega alınır.

para yok cünkü.
bjknin transfer politikasını bu yüzden begeniyorum adamlar atiba oguzhan aras tolgay toplasan 5 milyon bonservis ödemislerdir biz hersene 10 20 harcıryoruz kadroda cöp kaynıyo bir sürü eksik mevki var

Bu günde kap yok yarında kamp var....Kampa yetiştirse bari be yuh be çapsız turşu hain ork kafalı.

bjknin transfer politikasını bu yüzden begeniyorum adamlar atiba oguzhan aras tolgay toplasan 5 milyon bonservis ödemislerdir biz hersene 10 20 harcıryoruz kadroda cöp kaynıyo bir sürü eksik mevki var

son iki yılda iki kere maliyetli topcu aldılar. biri demba ba, diğer gomez.

ikiside seviye atlattı.

maliyetli topcuda mantık bu olmalı. biz ise gidip düz adamlara demba ba - gomez kadar bütce kullanıyoz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt