Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leiva dizinden sakatlanmis yw
baska herif bulak
sahsen bu transfer benim icin fazla birsey ifade etmiyor eger loric cana gibiyse gelmesede olurlucas, l.cana tarzı bir adam. birde sakatlık sorunları var.
taraftarın pek beğenecegini sanmıyorum.
sahsen bu transfer benim icin fazla birsey ifade etmiyor eger loric cana gibiyse gelmesede olur![]()
yetenegi olmayan bi adama dünyaları bayılıcaz birdemücadele gücü yüksek, rakibi durdurur, sert futbola eğilimli ama teknik kapasitesi yetersiz.
l.can'ya oranla biraz daha insaflı diyebilirim. benzer topcular.
yetenegi olmayan bi adama dünyaları bayılıcaz birde![]()
bjknin transfer politikasını bu yüzden begeniyorum adamlar atiba oguzhan aras tolgay toplasan 5 milyon bonservis ödemislerdir biz hersene 10 20 harcıryoruz kadroda cöp kaynıyo bir sürü eksik mevki varentresan evet. para yok diye ağladıgımız bir ortamda;
s.aziz - 4.5m euro
lucas- 4m euro
9.5m euro'yu iki tane kazmaya yatırdık. extra bir paramız daha kaldıgını düsünmüyorum. en ii ihtimal ile belki rodellega alınır.
para yok cünkü.
1. Diarra
2. Song
3. M'Vila
4. Lucas Leiva
Leiva benim 4 tercihim![]()
diarra ile mikel lucası top diye oynar1. Diarra
2. Song
3. M'Vila
4. Lucas Leiva
Leiva benim 4 tercihim![]()
bjknin transfer politikasını bu yüzden begeniyorum adamlar atiba oguzhan aras tolgay toplasan 5 milyon bonservis ödemislerdir biz hersene 10 20 harcıryoruz kadroda cöp kaynıyo bir sürü eksik mevki var
Bu kamp kadrosu niye açıklanmıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk