- 4 Ağustos 2009
- 92.735
- 74.830
- 5.358
Riykerink hocam dedigini yapmis helal olsun. Dursun izin vermez diyordum ama yanildim. Gerci yarini bir gorelim hele.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Senfo10 gs transfer döneminin sonuna kadar minimum 5 transfer daha yapar bence. Sol bek, stoper, 2 orta saha, en az 1 forvet
evet,bana güvenSergen bu da senden çıktı ya ? 5 transfer olmaz bence.Turşu yapamaaz.
valla ben messi ilan etmedim ama yasinden sonra gözüme messi gibi göründü dedim cünkü bıktım yasinin beyinsizce oynamasından ve aldıgı her topu kaptırmasındanEndogan'i Messi ilan edenler burda mi
evet,bana güven
Onumuzdeki gunlerde transfer gorusmeleri hizlanir ozaman.
minumum 5 transfer çok güzel.....denayer-leiva-akpa akpro-johansen-verboom-kruse-niasse
Sergen-batuhan ayni kisi yaw birde sohbet ediyorlar saka gibi![]()
ardanın bi ceza yemesi lazım artık,raporla gitsin.Kanıt getirmezsen raporlarım,böyle saçmalığa devammı edeceksin ? yönetimden rica ediyorum kanıtlanması zor değil girdiğim ip ile sergen zeren nickli üyenin iplerine bakmaları yeterli ceza almasını istiyorum arda sadi nickli kişinin.
dexterdaki rita iyi miBir hareketlenme söz konusu