Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riykerink hocam dedigini yapmis helal olsun. Dursun izin vermez diyordum ama yanildim. Gerci yarini bir gorelim hele.

minumum 5 transfer çok güzel.....denayer-leiva-akpa akpro-johansen-verboom-kruse-niasse

Bence Donk daha cok defans icin kalir, Koraya alternatif bulunmadigi sürece.

umut, olcan, tarik haberi dogrudur insallah. Ve insallah bizim paramizla keyif sürmek isteyip gitmeyi kabul etmeyenlerin sonu engin ve yigit gibi olur.

hele ki tarik ve olcan denen yetenek yoksullari, bizim sayemizde adam olanlar.

Umut yine ligue1 den geldi ve yeteneksiz oldugu halde adamdir. Ama bize faydasi yok iste adamin.

Hamza alsin olcani umutu iste. Taraftari karsisina almasti zamaninda ikisi icin, olcan görevini yapti diye tartisiyodu tribünle, umut icin söyledikleri malum.

Karsiliginda versin dzsudzsaki.
Herkes mutlu olsun alip verdiyile.

5 adam falan alınmaz. Yok öyle bir dünya. Bruma gitmesin, birer tane orta saha ve forvete şükredelim.

"TARAFTAR RAHAT OLSUN, BRUMA KALIYOR"
"Bruma bizim çocuğumuz. Taraftar rahat olsun Bruma bizimle kalacak. Hiçbir yere gitmeyecek. PSV'den teklif geldi. Keşke herkese gelse teklif gelse, bizler otursak, toplantılar yapsak, bunların üzerine konuşsak. Bruma için gelen teklife mutlu olduk ama Bruma'yı 10 milyon Euro'lara bile vermeyeceğiz. Bruma'nın gelişimine gelince; 19 yaşındaydı, şimdi 21 yaşında. Yaşının verdiği olgunlukla bu duruma geldi. La Liga'da oynadığı takım bizden daha iyi değil. Gelişiminin La Liga ile ilgisi yok. Bruma dünyada bu kabiliyet ve bu sürate sahip 5 futbolcudan biri..."

levent nazifoğlu

Sergen-batuhan ayni kisi yaw birde sohbet ediyorlar saka gibi :D

Kanıt getirmezsen raporlarım,böyle saçmalığa devammı edeceksin ? yönetimden rica ediyorum kanıtlanması zor değil girdiğim ip ile sergen zeren nickli üyenin iplerine bakmaları yeterli ceza almasını istiyorum arda sadi nickli kişinin.

Kanıt getirmezsen raporlarım,böyle saçmalığa devammı edeceksin ? yönetimden rica ediyorum kanıtlanması zor değil girdiğim ip ile sergen zeren nickli üyenin iplerine bakmaları yeterli ceza almasını istiyorum arda sadi nickli kişinin.
ardanın bi ceza yemesi lazım artık,raporla gitsin.

Bana karsi bir darbe girisimi (kalkisma) var

Gsc halkini konulara davet ediyorum

Arkadaşlar kanıtlaması zor değil,dediğim gibi ip adreslerinden bile belli olabilecek birşey.Herhangi bir şekilde kanıt yokken böyle birşeyin söylenmesi hoş değil mesajıda raporladım yönetim en kısa sürede cevabını verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt