Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Aynen öyle ama son dönemde gözden düstü
Anderlecht'te bekleneni veremedi
OHAL'de gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle ama son dönemde gözden düstü
Anderlecht'te bekleneni veremedi
bu arkadaş ne zaman ceza alacak çok merak ediyorumGereksiz kupaları çıkartırsak Fener önde
Avrupa kupalarında gs
Gereksiz kupaları çıkartırsak Fener önde
Avrupa kupalarında gs
Ricardo MarioAlp @hidrojen_alp
şimdi Beşiktaş soldan geliyor olcay adrianonun önüne doğru adriano linnesi geçti açtı ortayı Cenk tosuunnnnn goooooooolllll
:red:
bruma şöyle edecek diyorum ,beşiktaşına bozuluyo....brumaya destek olacağına.
Sahada hayaller oynamıyor kardeşim, gerçekler çarpışıyor. Adriano çokta beğendiğim bir isim değil ayrıca. Fakat Barcelona'da forma bulan bir adam için "Bruma'nın karşısında ileri çıkamaz" demek komik oluyor. Artı Bruma için her yıl "patlayacak" diye beklemekten sıkıldım ben. Bu adam tarihimizin en büyük transfer kazığıdır. Sezon başlasın Brumacıların nasıl isyan ettiğini göreceğim. İnşallah iyi oynasın bende utanayım, ama boşa ümitlenmeyin derim ben
Transfer hariç her muhabbet var burda??????
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
derim,demem seni ne ilgilendirir?ayrıca madem sahada gerçekler çarpışıyor,beşiktaşlı kardeşlerine söyle cenk tosun golll tarzı hayallerden uzak dursunlar.bruma transfer kazığı değil,beşiktaşa ve fenere saplanacak bi kara hançerdir.tabi değerini bilirsek.bi daha da benden alıntı yapma.
Endoganı neden bu kadar abartiyorsunuz
Ne başarmış, ne göstermiş, ne yapmış
Insan hayret ediyor
Sergen 3-0 yaptı