Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ricardo MarioAlp‏ @hidrojen_alp
şimdi Beşiktaş soldan geliyor olcay adrianonun önüne doğru adriano linnesi geçti açtı ortayı Cenk tosuunnnnn goooooooolllll

:red:

hqdefault.jpg

Transfer hariç her muhabbet var burda?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bruma şöyle edecek diyorum ,beşiktaşına bozuluyo....brumaya destek olacağına.

Sahada hayaller oynamıyor kardeşim, gerçekler çarpışıyor. Adriano çokta beğendiğim bir isim değil ayrıca. Fakat Barcelona'da forma bulan bir adam için "Bruma'nın karşısında ileri çıkamaz" demek komik oluyor. Artı Bruma için her yıl "patlayacak" diye beklemekten sıkıldım ben. Bu adam tarihimizin en büyük transfer kazığıdır. Sezon başlasın Brumacıların nasıl isyan ettiğini göreceğim. İnşallah iyi oynasın bende utanayım, ama boşa ümitlenmeyin derim ben

Sahada hayaller oynamıyor kardeşim, gerçekler çarpışıyor. Adriano çokta beğendiğim bir isim değil ayrıca. Fakat Barcelona'da forma bulan bir adam için "Bruma'nın karşısında ileri çıkamaz" demek komik oluyor. Artı Bruma için her yıl "patlayacak" diye beklemekten sıkıldım ben. Bu adam tarihimizin en büyük transfer kazığıdır. Sezon başlasın Brumacıların nasıl isyan ettiğini göreceğim. İnşallah iyi oynasın bende utanayım, ama boşa ümitlenmeyin derim ben

BJK dünyanın en iyi takımı, bu sene ŞL'nin en büyük favorisi

dersek kafa açmayı bırakır mısın?

derim,demem seni ne ilgilendirir?ayrıca madem sahada gerçekler çarpışıyor,beşiktaşlı kardeşlerine söyle cenk tosun golll tarzı hayallerden uzak dursunlar.bruma transfer kazığı değil,beşiktaşa ve fenere saplanacak bi kara hançerdir.tabi değerini bilirsek.bi daha da benden alıntı yapma.

Günlerdir sergen sergen diyorsunuz Kim bu sergen

Sergen yalcin mi

Belkide bende engellidir ben sergen adinda birini göremiyorum nöbette

derim,demem seni ne ilgilendirir?ayrıca madem sahada gerçekler çarpışıyor,beşiktaşlı kardeşlerine söyle cenk tosun golll tarzı hayallerden uzak dursunlar.bruma transfer kazığı değil,beşiktaşa ve fenere saplanacak bi kara hançerdir.tabi değerini bilirsek.bi daha da benden alıntı yapma.

Yazık olm sana, çok yazık. Bak alıntıda yaptım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Endoganı neden bu kadar abartiyorsunuz

Ne başarmış, ne göstermiş, ne yapmış

Insan hayret ediyor

hani yaşı genç göbek reis yedek olacağına ben isterimki şu cocuk olsun ama herhalde o kadar kötü ki yedek bile olamayacak seviyede.Düşünelim sabrinin olcanın umutun yedek olabileceği bir rotasyona giremiyorsa bir oyuncu kendisine hayırlı işler demek lazım insanlar şans verilmesini bu nedenlerden isteyebilir bende istiyorum ama fiyasko demekki

burası transfer nöbeti,eğlence yani.ama benim canımı sıkıyolar sürekli.kimseye saygısızlıkta etmedim.derdiniz ne abi...sergen şunu deme,sergen bunu deme.sergen hayal kurma.olayınız ne sizin ya?Allah Allah..boş işler peşindesiniz.

Son düzenleme:
Ivan Rakitic: "Barcelona'dan ayrılacağım yönündeki iddialar doğru değil, yeni sezona hazırım!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt