Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam da durum ne belli degil, Meunier de bizi takip ediyordu, o Fransa 2. Lig de ki topcu da Galatasaray li ilgili mesajlari begeniyordu, Bruma da takimla Danimarka ya uctu yani biraz sabirli olsak keske; gitmek istedigi dogru olsa bile satmaya mecbur degiliz, bir sene kalir, sonra belki fikri degisir/gider ama hemen küfürler basiliyor acayip sacma buluyorum böyle seyleri

Hemen kufurlerin edilmesi tabi ki yanlis ama yapacak birsey yok, adama 13m odedik, o bize karsilik olarak ne verdi?

Ben kalmasini istiyorum tabi ki, bruma cok begendigim bir oyuncu, onu da anliyorum hayalleri var ama 1-2 yil bizde parlayip buyuk takima transfer olur.

Psv'ye giderse orda ki ezik defanslara karsi show yapar ve daha fazla scout tarafindan takip edilir, bunu da kabul etmek lazim.

PSV bruma'ya tabiki deger katar ama bizde kalacak olursa ona ilk 11 garantisi veren bir hoca var.

Sirf menajeri komisyon alacak diye yapilan isler diyecegim ama sporting'de ayni halti yemis birinden bahsediyoruz

Ben Arfa gelirse ligin arouna kone diyordum.
Psy formasiyla Intere karsi dokturuyor.

Cok buyuk topcu be.
Firsat transferiydi gecen sene.

35 gun gibi bir sure var galiba, bakalim bu 35 gunde 4 transfer olacak mi :D

bence bugün KAP aciklamasi gelecek :O

Brumanin gitmek istedigi kesin. Eger orta yol bulunmazsa PSV den takasla alabilecegimiz isimize yarayacak 2-3 oyuncu bakilabilir aslinda. Bizim dinazorlar Brumadan gelecek parayi carcur edeceklerdir kesin.

Bruma bir yere gitmiyor ve gitmeyecek de bu transfer sezonunda.
Teklif çok yüksek olursa tabiki satılır ama öyle bir teklif yok ve olacağını da düşünmüyorum.

bruma gitmez de yine de kerim frei gibi birini bulsak fena mı olur?yasin de defolur gider seneye.kalmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt