- 2 Temmuz 2011
- 140.154
- 60.238
- 5.628
benimde içime sinmiyor.kruse ve niasseden yanayım.rodallega ne ya akhisarın 31 yaşındaki oyuncusunu alıcak kadar hıyar olmamalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benimde içime sinmiyor.kruse ve niasseden yanayım.rodallega ne ya akhisarın 31 yaşındaki oyuncusunu alıcak kadar hıyar olmamalıyız.
Bir de bunu isteyenler var ya. Bizim taraftar akıllanmaz abi.rodallega ne ya akhisarın 31 yaşındaki oyuncusunu alıcak kadar hıyar olmamalıyız.
Rodellaga yerine eren için uğraşaydik ya bariz seviye farkı var bence.
Yaw ben mi abartiyor bu derdiyoku yoksa herkes körmü anlamadım.
derdiyok harika bir oyuncu. ama kasımpaşa kaktırır bize açıkcası kazık yeriz..
Sözlesmesi bitiyo seneye. 2,5-3,5 arasi rahat alinir. O paraya ereni öpüp basimiza koymamiz lazim.derdiyok harika bir oyuncu. ama kasımpaşa kaktırır bize açıkcası kazık yeriz..
Onu bile alamaz bu yonetim merak etmerodallega ne ya akhisarın 31 yaşındaki oyuncusunu alıcak kadar hıyar olmamalıyız.
bakalım olcanı kiminle takasta kullanmayı isteyeceğiz.
anadolu kulüpleri, endoğan dışında kadro dışı kalanlardan hiçbirinin ücretini ödeyemez. Ya ücretlerin bir kısmını biz veririz yada beceriksiz yönetim bonservissiz gönderir.
futbolcular ücrette %25 indirime gider, %25'ini biz öderiz, geri kalanınıda gidecegi kulüpler öder.
tabi bunları bir sekil takasta kullanmak lazım.