Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rodallega ne ya akhisarın 31 yaşındaki oyuncusunu alıcak kadar hıyar olmamalıyız.
Bir de bunu isteyenler var ya. Bizim taraftar akıllanmaz abi.

En son Anadoludan aldığımız hangi yabancı tuttu hatırlamıyorum bile.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Rodellaga yerine eren için uğraşaydik ya bariz seviye farkı var bence.
Yaw ben mi abartiyor bu derdiyoku yoksa herkes körmü anlamadım.

Bu Bruma geçen sene CL de mi oynadı? Ulan ben senin futbol beyninin olmadığını düşünüyordum fakat senin kafanın içinde beyin falan yok. Sen kimsin bizi tehdit ediyorsun? Senin yasitlarin 300 bine oynuyor beyefendi zam istiyor...

Ulan önüne gelen bizi soyuyor olacak iş değil abi zoruma gidiyor artık...

Bruma yetenekli ama futbol beyni yok en son izlediğim resmi maçında da öyleydi. Haa fizik olarak şu an en hazır topçu. Tatilde çalışmış ve bu durumu fark yaratıyor diğer oyunculara göre. Mesela buna bir örnek söyle verebiliriz. Umut geldiğinde sezona müthiş girdi attı 2 ser 2 ser. Zaten gelmeden önce haberler çıkarken Umut sağ solda nerde bulsa tatilde çalışıyordu adam. Kendisi yeteneksiz olduğu için çalışmakta zorunda...

Neyse konu dağılmasın Umut, diğer oyuncular da hazır seviyeye gelene kadar baya esti takımda sonra lig bazında söylüyorum tüm takımlar hazır hale geldi 10. Haftada bizim Umut un performans yavaş yavaş düştü. Biz sandık ki formu düşüyor Hayır ligte ki takımlar hazır hale geldi ve kimin ne olduğu yetenek bazında ortaya çıktı. Bizim ligte hiçbir takım sezona hazır halde başlamıyor. Buna en iyi örneklerden biri de prandelli döneminde ilk lig maçı Şenol Güneş li bursa deplasmanı 2 sıfır aldık. Bursa bile o sezon en çok gol atan takım olmasına rağmen baştan bizim gibi prandelli döneminde sümsük top oynayan takıma evinde maç verdiler. Zaten hatırlayın ilk tokadı içerde ki Anderlecht maçında yedik. Çünkü adamlar hazırdı bizim ligte ki takımlar gibi değildi. Eğer o Sırp forvet biraz akıllı olsaydı tarihi fark olacaktı neler kaçırdı adam...

Neyse bunu Bruma'ya baglayacagim. Şu an en hazır futbolcu fizik olarak çünkü tatilde zaten hep çalıştı video falan atıyordu sağa sola... Ligte de 5 hafta eser ama sonra yine hüsran olacak bana göre. Fizik durumu şu an iyi olduğundan ön plana çıkıyor maçlarda. Tüm lig takımları belli sayıda maç yaptıktan sonra fizik kondisyon olarak aynı seviyeye geldiğinde biz yine Bruma olayında maalesef hüsrana ugrayacagiz...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
shu forumun milli iradesi kulubu yonetiyor olsa idi sampiyonlar ligi icin gun sayiyor olur idik

25 gün sonra lig başlıyomuş.sabah akşam hit em upı söylemek istiyorum dursun ve yönetime.

Şimdilik tek tesseli olay:

Yeni sezon da ne Burak Y. Ne Umut B.'u İzlemeye mecbur kalacağız. (:

Burak-Umut AŞ'den kurtulduk

Leiva Sakatlık dan dolayı ya vazgeçeriz yahut fırsata döndürüp daha düşük maliyet ile alacağız.

Leiva olmaz ise, M. Isla ile temas kurar kanımca bizimkiler. Stilleri benziyor.

Keşke Mikel / M'Vila / Diarrra ya yönelsek...

Donka Tarığa sürekli çöp demeye devam edersek hiçbir takasta kullanıp kar edemeyiz. Anadolu kulüplerinde ufacık parlama yapan oyuncuya yıldız muamelesi yapıyoruz, alıp oynattıktan sonra gerçek seviyelerini anlayıp çöp etiketini yapıştırıyoruz. Ve işin en kötüsü de sürekli tekrar eden bu döngüden çıkamıyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

bakalım olcanı kiminle takasta kullanmayı isteyeceğiz.
anadolu kulüpleri, endoğan dışında kadro dışı kalanlardan hiçbirinin ücretini ödeyemez. Ya ücretlerin bir kısmını biz veririz yada beceriksiz yönetim bonservissiz gönderir.

bakalım olcanı kiminle takasta kullanmayı isteyeceğiz.
anadolu kulüpleri, endoğan dışında kadro dışı kalanlardan hiçbirinin ücretini ödeyemez. Ya ücretlerin bir kısmını biz veririz yada beceriksiz yönetim bonservissiz gönderir.

futbolcular ücrette %25 indirime gider, %25'ini biz öderiz, geri kalanınıda gidecegi kulüpler öder.

tabi bunları bir sekil takasta kullanmak lazım.

CoMDQOeWEAEfVo9.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt