Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necati Ateş bedava gelmek istese ne dersiniz?

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim paramız yok arkadaşlar o yüzden 4m€'dan aşşağı transfer yapmıyoruz.

su besiktasın ödedigi bonservisleri gördükce cıldırıyorum ya biz serdara bile 4.5 verdik saka gibi :D

su besiktasın ödedigi bonservisleri gördükce cıldırıyorum ya biz serdara bile 4.5 verdik saka gibi :D

Böyle yerli oyunculara bu paraları istiyorlar gidiceksin uganda liginden 100 bin€ verip oyuncu alacaksın en az serdar aziz kadar oynar
Zaten serdar aziz sakat bir adam yeni sezonda bol bol görrürüz artık hamit serdar salonda beraber çalıştı muhabbetlerini

Fikret Orman: Adriano ile görüşmelere geçen sezon devre arasında başladık.
Transfer böyle yapılır kardeşim lamı cimi yok!

Puhahah geçen sezonun yarısında başlayıp temmuz sonunda mı imza attırmış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

He transfer öyle yapilir. Bizim Dursunda Zlatanla anlasdi gecen sene, 2 sene sonra bizdeymis. Böyle transfer mi olur yahu.

Espiri olsun diye bayramdan önce bu bayram değil de kurban bayramına alırız 2-3 kişi demiştim hakaten gerçek olacak bu kadar aptal bir yönetim olurmu arkadaş 60 tane gol yemişsin konya takımı 20 puan fark atmış hiç mi planın yok hiç mi oyuncu izlemediniz koca sene Allah belanızı versin 30 senedir bu takımı bu kadar çaresiz hiç görmemiştim

Dzemaili kalirsa kesin onuda yeni transfer olarak sayacaklar. On liberöyu gectim, alin artik bi forvet yahu saka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt