Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_n42v45PHcO1s620p2o1_500.jpg

Adam gibi adamlar.
bu kadar yeteneksizi bir arada görmemistim :D

Balta'yi da ekleyebiliriz, futbolcu olarak dönem dönem deli etsede (mesela son senelerde sol bek oynadigi zamanlarda) ben seviyorum bu adami.

Eksiklerimizi tamamlayan bir yönetim olsa bu kadro çok iş yapar. Ama maalesef elimizde Hain bir başkan var.

sanırım aramızdaki bir smod
moderatör tarafından bir katle vacip gidecektir

Bence kulüp Bruma'ya zorla aciklama yaptirdi. Bu isin iyice karisma ihtimali cok yüksek. Bana göre transfer döneminin sonlarina dogru Bruma gider.

Söyle TV önünde kesin kalmak istiyorum diyemiyor cocuk. Hamza dönemi öncesi de gitmek istiyordu, acik mutsuz bu kulüpte. Genclere önem verilmedigini biliyor cocuk. Arti bu ülke olaylari..

Ben menajer oyunu olduguna fln inanmiyorum.

Eksiklerimizi tamamlayan bir yönetim olsa bu kadro çok iş yapar. Ama maalesef elimizde Hain bir başkan var.

Sirf ön libero ve forvet transferi bile bizi bayagi ileri tasir. Gecen sene de ayni transferlerin yapilmasini bekliyorduk, ve bu sene de hala ayni transferleri bekliyoruz.

Bir sene de neler cektik ama hala bu eksikligi gidermek icin caba sarf etmiyorlar serefsizler.

Herkes Fiko hayranı olmuş, Şenol'u getirmek dışında sonuca giden birşey yapmadı. Dursun salağıyla Aziz malının olduğu yerde normal. Transfer dahisi oldu bir de başımıza.

Bu kazmaları babam mı aldı:

Alexis, Alexander Daniel Opare, Tosic, Milosevic, Júlio Alves, Dany Nounkou, Michael Eneramo, Perdo Franco, Allan McGregor,Marcelo, Julien Escudé, Dentinho,Rhodolfo, Serdar Kurtulus, Gökhan Süzen, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Ömer Sismanoglu, Tanju Kayhan, Sezer Öztürk............

Not: En iyi bildiği şey Tayyip yalamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt