- 16 Haziran 2010
- 208.811
- 162.483
- 6.838
Biz kimseyi alamayacagiz bosuna beklemeyin, ben umudu kestim artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz hayal kurmaya devam edelim adamların forvetinde rodellega ön liberosunda makengo varAkhisar Belediyespor, aradığı ön liberoyu Fransa'da buldu. Fransa 1'inci Lig ekiplerinden Olympic Lyon'dan ayrılan Arnold Mvuemba Makengo'yu renklerine bağladı
Sirf ön libero ve forvet transferi bile bizi bayagi ileri tasir. Gecen sene de ayni transferlerin yapilmasini bekliyorduk, ve bu sene de hala ayni transferleri bekliyoruz.
Bir sene de neler cektik ama hala bu eksikligi gidermek icin caba sarf etmiyorlar serefsizler.
Sirf ön libero ve forvet transferi bile bizi bayagi ileri tasir. Gecen sene de ayni transferlerin yapilmasini bekliyorduk, ve bu sene de hala ayni transferleri bekliyoruz.
Bir sene de neler cektik ama hala bu eksikligi gidermek icin caba sarf etmiyorlar serefsizler.
Hahaha sende inandın ?Fikret Orman: Adriano ile görüşmelere geçen sezon devre arasında başladık.
Transfer böyle yapılır kardeşim lamı cimi yok!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu yeterli olur mu kanka![]()
Hadi baltayi sol bekte kullaniriz carole olmadigi zaman
Kanatlari bruma podolski sinana emanet ederiz.
Ama bu takima bir stoper min bir ortasaha 2 forvet sart be.
Dzemaili ve Chedi yollamak sart. Biti 2.5 biri 2.2 milyon euro para aliyor katki 0.