Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Darbe girişimi yüzünden dünyaca ünlü süper yıldızlar ile anlaşamadık"

Dursun Özbek: "Bunlardan en ünlüsü İspanyol süperstar Reyes, kendisini ikna ettik ama karısını edemedik"

Dursun Özbek: "Transfer olmadan da kaliteli bir takımımız var, Türkiye Kupasını tekrar kazanacağız"
Ciddi misin?

Ya bu Galatasaray.com yayini niye bu kadar berbat. Ne zaman girsem kesintisiz görüntü olmuyor.

he ciddi :D dursun taraftarın piskolojisini bozdu herşeye inanıyoruz artık :asd22:

Dursun Özbek: "Darbe girişimi yüzünden dünyaca ünlü süper yıldızlar ile anlaşamadık"

Dursun Özbek: "Bunlardan en ünlüsü İspanyol süperstar Reyes, kendisini ikna ettik ama karısını edemedik"

Dursun Özbek: "Transfer olmadan da kaliteli bir takımımız var, Türkiye Kupasını tekrar kazanacağız"

Oglum yapma böyle seyler, millet zaten barut gibi :D

Az önce muhabirin sorularını yanıtladı yemek yerken ama ağzı doluydu pilav yiyordu sanırım.

Dursun:Reyes istediğimiz bir oyuncuydu darbe nedeni ile karısı gelmek istemedi.
Dursun:Almanyanın 10 numarası bizde forvete ihtiyacımız yok gerekirse alırız.
Dursun:Sneijder kalacak yanlız cezayı ödemesi lazım burası Galatasaray.
Dursun:Taraftar bizi haksız yere eleştiriyor çok çalışıyoruz.
Dursun:Kimse merak etmesin gereken transferler yapılacak.
Dursun:Hocamızın istemesi nedeniyle kolarov ile temas kurduk ilgilendiğimiz bir oyuncu
Dursun:Serdar azizi ucuza aldık çok başarılı olacak.

........... Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür...........

Bi kerede ben trolliyim dedim forumu :D:D

Az önce muhabirin sorularını yanıtladı yemek yerken ama ağzı doluydu pilav yiyordu sanırım.

Bogazinda kalsin derdim de neyse bu kadar da insafsiz degilim.

Bogazinda kalmasin ama midesinde gaz falan yapsin da günlerce uyuyamasin hain sümsük. (Bu daha soft bir beddua oldu en azindan :D)

la olm yapmayın sıcağın altında ya! insan nasıl katil olur sorusunu sordurtuyorsnuz yav

103-diarra-3.gif

meloyu aratmaz LASS

---Lassana-Selcuk?--
Bruma-S10-Podolski

selcuk yerine gokhan inler

tas gibi orta saha

Twitter da yanlislikla gsstore linkine tikladim ve siteye girdim. Girmisken bir bakayim bu dangalaklar yeni ürünler cikarmis mi diye.

Birsey dikkatimi cekti, futbol takimindan bir tek Donk manken olarak kullanilmis. Sahada konu mankeni gibi durmasi sanirim store yetkililerinin dikkatini cekmis ve bundan faydalanmak istemisler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt