Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kimseyi alamayacagiz bosuna beklemeyin, ben umudu kestim artik.

AJANSSPOR ÖZEL HABER - Sarı kırmızılılar'da, Mali asıllı Fransız oyuncu Lassana Diarra listenin en üst sırasına yükseldi!

HAFTASONU İSTANBUL'A GELMESİ PLANLANMIŞTI

Son olarak Marsilya'da oynayan ve şu anda boşta olan tecrübeli futbolcuyla maddi konularda anlaşma sağlandı; ancak Türkiye'de yaşanan son olaylar nedeniyle oyuncunun eşi kaygılı.

Normalde, geride bıraktığımız haftasonu İstanbul'da olması planlanan 31 yaşındaki oyuncu, eşinin tereddütleri nedeniyle seyahatini erteledi. Sarı kırmızılılar adına görüşmeleri yöneten ve şu anda Paris'te bulunan yetkililerin, oyuncunun eşini ikna etmesi durumunda, bu hafta, transfer resmiyet kazanacak.

TÜRKİYE'DEN SADECE GALATASARAY

Müslüman olan Lassana Diarra daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Real Madrid'te oynadığı dönemde Fenerbahçe'yle görüşen Lassana, bu dönem içerisinde sadece Galatasaray'la görüştü.

PARİS'TEKİ SALDIRIDA KUZENİ HAYATINI KAYBETTİ

Başarılı futbolcunun eşi, terör endişesi nedeniyle Türkiye'de yaşamaktan çekiniyor; ancak Lassana, Paris'teki son terörist saldırıda kuzeni Asta Diakite'yi kaybetmişti.

Özgür Sancar - Ajansspor

Akhisar Belediyespor, aradığı ön liberoyu Fransa'da buldu. Fransa 1'inci Lig ekiplerinden Olympic Lyon'dan ayrılan Arnold Mvuemba Makengo'yu renklerine bağladı
biz hayal kurmaya devam edelim adamların forvetinde rodellega ön liberosunda makengo var :) akhisarın maç paketini mi alsak ne :)

Sirf ön libero ve forvet transferi bile bizi bayagi ileri tasir. Gecen sene de ayni transferlerin yapilmasini bekliyorduk, ve bu sene de hala ayni transferleri bekliyoruz.

Bir sene de neler cektik ama hala bu eksikligi gidermek icin caba sarf etmiyorlar serefsizler.

Tabi sonuçta ön libero defansı biraz kuvvetlendirecek. Top tutabilen iyi bir forvette sneijder, poldi ve sinan (bruma) ın ceza sahasına yaklaşmalarını sağlayacak.

Ama söyliyim stoper de şart. sürekli sakatlanan semihle, serdar ile ched ile yürümez bu iş.

minimum 3 adam ki 2 forvet, 2 merkez orta saha ve 1 lider stoper olmak üzere 5 almak lazım. Hadi bu yıl avrupada yokuz, para yok idare edelim dersen 3 olur !! Daha aşağısı olmaz valla bize gelişi 3 zaten !! :)

Sirf ön libero ve forvet transferi bile bizi bayagi ileri tasir. Gecen sene de ayni transferlerin yapilmasini bekliyorduk, ve bu sene de hala ayni transferleri bekliyoruz.

Bir sene de neler cektik ama hala bu eksikligi gidermek icin caba sarf etmiyorlar serefsizler.

58088-1442482059.jpeg
137582-1453480071.jpeg
45624-1442482459.jpeg
44996-1410511588.jpg
11530-1442482807.jpeg
35026-1442483265.jpeg
60573-1410955093.jpg
4673-1442483219.jpeg
15185-1401958669.png
s_81808_499_2012_2.jpg
139396-1447313799.jpg

Bu yeterli olur mu kanka :D

rodallega mevzusu da kapandığına göre acaba basını şimdi kimle yemleyecekler.

Hadi baltayi sol bekte kullaniriz carole olmadigi zaman
Kanatlari bruma podolski sinana emanet ederiz.
Ama bu takima bir stoper min bir ortasaha 2 forvet sart be.

Dzemaili ve Chedi yollamak sart. Biti 2.5 biri 2.2 milyon euro para aliyor katki 0.

Beyler yaklasin, Koyun Haber Ajansindan bizzat aldigim bilgileri size paylasiyorum, daha konusu acilmadan, taze taze. Büyük baslarin yoklugunda, kulüp icinde bir jeniceri isyani baslamis, olay sadece burumadan ibaret degil. Ancak kaptan Selcuk Inan´in kampa katilmasi ile, olaylar durgunluk göstermis. Kaptan bundan sonra bizzat ilgilenecekmis bu hadise ile.

Hadi baltayi sol bekte kullaniriz carole olmadigi zaman
Kanatlari bruma podolski sinana emanet ederiz.
Ama bu takima bir stoper min bir ortasaha 2 forvet sart be.

Dzemaili ve Chedi yollamak sart. Biti 2.5 biri 2.2 milyon euro para aliyor katki 0.

Bu takimin ozellikle orta sahasi ve forveti transfer lazim diyor ama bunlar buraya kimseyi alip getiremez.

Aynen.

Söylüyorum bu herif son gün "uefa mektup yolladı, alma dediler o yüzden almadık" deyip sneijderi muslerayı da yollayacak.

Adamı zaten herhangi bir konuda doğru söylediğini hatırlamıyorum Allahın cezası!!!

geçen seneden daha beter bir transfer dönemi geçiriyoruz en azından geçen sene medel ile ilgileniyorduk :) birde ibra geldi gelecek diye burada birbirimize girmiştik :) :)

Bu takıma en az bir santrfor alınacak.
Garantisini vere bilirim. Ön liberoda alınacak da orası için garanti vermeyelim bu yönetim varken :)

Askerliğim bitcek hala forvet yok :red:

Fiko fanboylari basmis forumu :red:

Muslera birazdan GS TV de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt