Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun hocayı kulübümüze davet edelim dedik dinletemedik.

TS seneye şampiyonluğa oynar net.

Bu tarık galatasaraylı değil mi

Böyle taraftarın suratına tüküreyim

A2 de bunun canını cıkarın askerı eğitim gibi süründürün sürekli ceza kesın yıldırın bak bakalım nasıl kaçacak delik arıyor.

Anlamadığım olay takımda sağ bek yok hala sol bek bakıyormuş yönetim. Ne linnes ne sabri ne hamit ne salih bir carole etmiyor arkadaş.

muslera
xx1xx..chedjou..serdar..carole
xx2xx..selçuk
sinan/bruma..sneijder..podolski
niasse/rodallega

cenk
linnes..semih..hakan..emrah
hamit..donk..dzemaili
sinan/bruma..niasse/rodallega..yasin

Lass + Poli + Bas Dost + Niasse ile arkamıza bakmadan şampiyon oluruz toplam bonservis maliyeti 10 milyon euro tutar maaşlar da 10 milyon euro tutar bu kadar transfer yapmayıp oyuncu satan yönetim 20 milyon harcayıp kombine sponsor vesayre desteğiyle takımı tekrar yükselişe geçirir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyleer ne sağı ne solu ne dosu ne forveti :D size şurdan bir dursun gönderiyorum kendinize gelirsiniz belki :D

bu gece hava serin yine

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Anlamadığım olay takımda sağ bek yok hala sol bek bakıyormuş yönetim. Ne linnes ne sabri ne hamit ne salih bir carole etmiyor arkadaş.

muslera
xx1xx..chedjou..serdar..carole
xx2xx..selçuk
sinan/bruma..sneijder..podolski
niasse/rodallega

cenk
linnes..semih..hakan..emrah
hamit..donk..dzemaili
sinan/bruma..niasse/rodallega..yasin

Aslinda sag bek de lazim, ama sabri ve linnes varken sag bek transferi yapmazlar gercekci olmak lazim

Transfer yok dediler bir bakayim dedim evet oyleymis.

26 temmuz 2016 aarhus Galatasaray maçı var
yani bugün günlerden Galatasaray, maç 20.45'te oynanacak. dsmart veriyor.

diarra balon gündem ya şuan en yakın isim leiva gibi.

diarra balon gündem ya şuan en yakın isim leiva gibi.

Oda yok hocam yahu oda yok onada şükür diyeceğiz o da yok forvete bir o bir bu diyorlar onlarda yok lan süper kupa maçımız var lig başlıyor napıyor bu dangalaklarrrr.

Aarhus neyse de sen manu ve atl.madrid maçlarına santrforsuz ve önliberosuz çıkacaksın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt